Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Boj o najvychytenejších hercov neutícha! Jojka uchmatla Markíze jej niekdajšiu top hviezdu

Je prirodzené, že televízie pri nových projektoch sa snažia naverbovať obľúbené tváre, ktoré pritiahnu divácku pozornosť. Je však zopár tvárí, o ktoré je špeciálny záujem a televízie neváhajú o ne bojovať a vyvážiť ich zlatom.

13.01.2021 07:00
debata (1)

V nedávnej minulosti pozornosť pútal boj napríklad o Tomáša Maštalíra alebo Jána Koleníka medzi Markízou a Jojkou. Obaja herci patrili dlhší čas k hercom, ktorí sa skôr spájali s projektami televízie JOJ. Maštalír sa objavil vo viacerých komediálne ladených seriáloch ako Ministri, Semafór, Koleník pre zmenu dlho hviezdil v Paneláku, ZOO, 1890, no spoločne sa obaja objavili, bok po boku, v troch sériách úspešnej kriminálky Za sklom.

Avšak Koleníka si uchmatla aj Markíza, keď mu v roku 2019 ponúkla úlohu v Oteckoch, v ktorých zotrval dodnes a najmä jednu z hlavných úloh v komediálnom seriáli Autoškola. Tento seriál sa zaradil medzi top prepadáky vôbec. Následne sa herec postupne vo väčšej miere vrátil na Jojku, kde nakrútil tretiu sériu Za sklom a aktuálne sa produkuje rukojemnícka dráma Ultimátum.

Maštalír dokončil ešte pre Jojku Slovanov, ktorí majú mať premiéru na jar a potom jeho kroky smerovali do Markízy, kde dostal hlavnú úlohu v hite Pán profesor. Tu nastane zaujímavá situácia, keďže Markíza avizuje počas jari vysielanie druhej série. Obe komerčné stanice tak budú vysielať seriály, kde Maštalír je jednou z hlavných tvárí.

Nela Pocisková sa vracia na televízne... Foto: TV JOJ
nela pocisková, seriál nemocnica, Nela Pocisková sa vracia na televízne obrazovky! Bude hlavnou hviezdou nového jojkárskeho seriálu Nemocnica.

Teraz sa však Jojke podaril kapitálny úlovok. Aktuálne pripravuje novú lekársku drámu s názvom Nemocnicu, ktorú kreatívne zastrešuje autorka Nového života Danica Hričová. Keďže lekárske seriály Slováci milujú a sú zárukou nadštandardnej sledovanosti, pozadu nemôže zostať ani Jojka. Hlavnú postavu v Nemocnici stvárni speváčka a predovšetkým herečka Nela Pocisková, pre ktorú to bude veľký návrat na obrazovky po štyroch rokoch, keď sa venovala svojej rodine.

Pocisková bola, svojho času, veľkou hviezdou Markízy. Začínala v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, následne si ju televízia hýčkala a bola súčasťou rôznych programov ako hosť, zatancovala si aj v šou Let's Dance a napokon bola hlavnou hviezdou seriálu Búrlivé víno. Z neho však predčasne odišla, práve pre materské povinnosti a viac sa nevrátila.

Jojka jej snahy o návrat na obrazovky využila a zverila jej rovno úlohu, ktorá má potiahnuť celý nový seriál.

„Medicína, boj o život, či jeho záchrana, vzťahy a emócie. To všetko prinesie nový seriál Nemocnica z prostredia nemocničného urgentu. Televízia Joj ho svojim divákom ponúkne na jar 2021. Je z dielne kreatívnej producentky a scenáristky Danice Hričovej, ktorá reálne príbehy pacientov zbierala v nemocničnom prostredí. Jednu z hlavných postáv – lekárku Rebeku stvárni herečka Nela Pocisková, ktorá má za sebou už prvé nakrúcanie so svojimi seriálovými kolegami,“ povedala pre Pravdu PR manažérka televízie Joj Katarína Nosková.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #televízia JOJ #oseriáloch #2021 #seriál Nemocnica