Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvý seriál roku 2021 štartuje! Najhorší týždeň môjho života sa predstavuje...

Televízie pomaly, ale iste končia so sviatočným vysielaním a rozbieha sa jarná časť televíznej sezóny. Boj o diváka rozhodne neutíchne. Už vo štvrtok o 20:35 Markíza spusti vysielanie svojej jedinej seriálovej novinky pre tento rok - Najhorší týždeň môjho života. Poďte sa zoznámiť s novým komediálnym seriálom s hviezdnym obsadením.

07.01.2021 07:00
najhorší týždeň môjho života, kavaschová,... Foto:
Nový seriál Najhorší týždeň môjho života štartuje na Markíze 7. januára o 20:35.
debata (1)

O čom bude nový seriál? Týždeň pred svadbou by mal byť najlepší vo vašom živote, ale keď sa novinár Marcel (Roman Poláčik) pripravuje na manželstvo so svojou milovanou Mel (Kristína Svarinská), stane sa z neho nočná mora. Úprimné Marcelove pokusy robiť veci správne vôbec nevychádzajú. Nech robí čokoľvek, všetko sa obráti proti nemu a nasleduje jedna katastrofa za druhou.

Kto sa v Najhoršom týždni môjho života objaví? Spoznajte hlavné postavy ešte pred vysielaním!

Roman Poláčik v seriáli Najhorší týždeň môjho... Foto: TV Markíza
roman poláčik, najhorší týždeň môjho života, Roman Poláčik v seriáli Najhorší týždeň môjho života.

Marcel Mišík – Roman Poláčik

Marcel je sympatický dobrák s veľkým srdcom aj keď pod stresom je večný smoliar. Jeho najväčšou slabosťou je, že sa vždy snaží všetkým vyhovieť, čo ho častokrát dostane do problémov. Je však optimista a nič ho neodradí od toho, aby napriek nepriaznivým okolnostiam šiel za svojím šťastím. Zdrojom jeho smoly býva najčastejšie on sám, pretože sa snaží zavďačiť všetkým naokolo – nechce nikomu ublížiť, záleží mu na tom, aby boli všetci spokojní a jeho horlivá iniciatíva sa neraz otočí pri nemu. Nadovšetko miluje svoju snúbenicu Mel.

Kristína Svarinská v seriáli Najhorší týždeň... Foto: TV Markíza
kristína svarinská, najhorší týždeň môjho života, Kristína Svarinská v seriáli Najhorší týždeň môjho života.

Melánia Zámocká – Kristína Svarinská

Melánia je Marcelova životná láska a snúbenica. Pochádza z dobre situovanej rodiny. Hoci vyrastala v luxuse a chodila na súkromné školy, nepotrpí si na pozlátku. Má rada svoju rodinu, nevyhraňuje sa voči nej, ale normálny život s Marcelom ju láka viac. Nie je zbohatlícke dieťa, ale svetu svojej rodiny rozumie a vie v ňom chodiť. Marcelovi fandí – verí, že sa jej rodine zapáči, len keby ustavične nebol v kŕči a až príliš sa nesnažil.

Alan Zámocký – Jozef Vajda

Alan je otec Melánie a konzervatívny starší pán. Alan dlho pôsobil ako generál v armáde, no už desať rokov obchoduje s nehnuteľnosťami, vďaka ktorým nadobudol slušný majetok. Vo vyšších spoločenských vrstvách je rešpektovaný, má dobré meno i kontakty. Miluje svoju rodinu a snaží sa nad ňou držať ochranné krídla. Marcela ako nastávajúceho zaťa odmieta: nezdá sa mu dosť dobrý pre jeho dcéru a nepôsobí naňho ako chlap.

Dagmar Zámocká – Zdena Studenková

Dagmar je Alanova manželka, žena v domácnosti. Je zvyknutá na luxus, v ktorom žije, a veľmi jej záleží na tom, ako sa jej rodina prezentuje – všetko musí byť dokonalé a nablýskané. Mohli by sme ju nazvať aj snobkou. Dagmar nie je negatívna postava, no býva hysterická, čo komplikuje život ľuďom okolo nej. Emócie prežíva oveľa silnejšie ako jej manžel, no Alan ju našťastie dokáže upokojiť. Ale na konci je aj tak všetko tak ako Dagmar chce. Je zlá kuchárka, no zato veľmi reprezentatívna manželka.

Postavy zo seriálu Najhorší týždeň môjho života Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Zdena Studenková v seriáli Najhorší týždeň...

Lujza Zámocká – Viktória Petrášová

Lujza je najmladšie dieťa rodiny Zámockých. Má už po dvadsiatke, no aj tak sa správa ako bláznivá tínedžerka, ktorou lomcujú hormóny. Narozdiel od svojej sestry sa správa ako zbohatlícke, rozmaznané dieťa, ktoré sa nevie rozhodovať samo za seba. Lujza je ukričaná rebelka, ktorá na seba rada sťahuje pozornosť. Lujzine extravagantné správanie v rodine tolerujú, berú ju takú, aká je a vlastne nikomu sa už nechce s ňou neustále bojovať.

Agnesa Zámocká – Ida Rapaičová

Agnesa je Alanova matka. Je to seniorka, ktorá si už svoje odžila a na všetko sa pozerá s nadhľadom. Agnesa si nedáva servítku pred ústa a vždy povie, čo si myslí. Je vtipná, briskná a je jediná, ktorá vie bez servítky skritizovať svoju nevestu Dagmar.

Silvia Kováčová – Sarah Arató

Silvia je Marcelova kolegyňa z vydavateľstva. Marcel a Silvia sa spolu raz vyspali. Bolo to pred dvoma rokmi na jednom firemnom večierku. Marcel na to zabudol a neprikladá tomu váhu, ale Silvia je ním odvtedy posadnutá. Je ochotná urobiť doslova čokoľvek, aby získala Marcela. Až obsesívne sa naňho upla, v skratke by sme mohli povedať, že je to psychopatka, ktorá urobí všetko pre to, aby svadbu Marcela a Mel prekazila.

Igor Mišík – Ľubomír Paulovič

Igor je Marcelov otec, „človek z ľudu“, ktorý si z ničoho nerobí veľkú hlavu. Je malý živnostník – maliar, natierač. Celý život pracuje manuálne. Potom, ako mu zomrela manželka, sa zaľúbil do striptérky Sandry, ktorá mu dodáva pocit, že ešte nepatrí do starého železa. Práve naopak – vrátila mu druhú mladosť a pri Sandre sa správa ako 60-ročný pubertiak. Marcel je z rozhodnutia svojho otca prekvapený, ale jeho voľbu rešpektuje.

Sandra – Dominika Kavaschová

Sandra je Igorova priateľka. Je zmýšľaním jednoduchá a z ničoho si nerobí ťažkú hlavu a hlavne nie so spoločenskými pravidlami. Pracuje ako striptérka. Má rada svoju prácu a miluje život – je veľmi prostoreká, divoká a žoviálna. Je to pozitívna a stále vysmiata postava. Sandra je vlastne Marcelova macocha, aj keď je mladšia ako jeho snúbenica.

Rišo – Robo Jakab

Rišo je Marcelov kamarát a kolega z práce. Nie je zlý človek, len je proste chalan, ktorý „zamrzol“ v puberte. Neprekypuje inteligenciou, častokrát vyvedie niečo nevhodné, no neublížil by ani muche. Život berie s ľahkosťou alebo inak povedané, je veľmi nezodpovedný. Jediné na čo sa dá na neho spoľahnúť je fakt, že naňho sa spoľahnúť nedá.

Eva – Oľga Belešová

Eva je Marcelova asistentka v práci. Je to príjemná, nekonfliktná stará dievka, ktorá trpí tým, že sa nikdy nevydala. Práca je pre ňu všetkým a urobí aj nemožné, aby splnila zadanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #oseriáloch #televízia Markíza #2021 #seriál Najhorší týždeň môjho života #Roman Poláčik