Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácky najnovší seriálový počin sa hlási o slovo! Pozrite si prvé zábery

Počas vianočného trojdnia televízia Markíza začala promovať svoju jedinú seriálovú novinku pre rok 2021. Máme pre vás prvé zábery! Kto si myslel, že bude musieť čakať dlho, tak sa mýlil. Na obrazovky sa dostane už 7. januára.

27.12.2020 07:00
najhorší týždeň môjho života, kristína... Foto:
Hlavné postavy v novom seriáli stvárni Kristína Svarinská a Roman Poliačik.
debata (2)

Najhorší týždeň môjho života sa hlási o slovo! Rovno na Štedrý deň, pomerne netradične, spustila promo na svoj najnovší seriál. Pričom ide o jedinú novinku, ktorá si odohrá premiéru už o niekoľko týždňov. Zvyšok roka sa diváci môžu tešiť na nové sezóny obľúbených stálic. Nasadenie neopozeranej novinky do obdobia tesne po sviatkoch môže byť len výhodné, keďže vysielanie premiér sa bude rozbiehať len veľmi pozvoľna a divák bude hladný po nejakej premiére.

Najhorší týždeň môjho života sa divákom... Foto: TV Markíza
najhorší týždeň môjho života, Najhorší týždeň môjho života sa divákom predstaví už začiatkom januára.

Najhorší týždeň môjho života je slovenskou adaptáciou britského komediálneho seriálu The Worst Week of My Life, ktorý v rokoch 2004 – 2006 vysielala stanica BBC One. Lokálne verzie seriálu vznikli napríklad aj v Nemecku, USA, Taliansku, Rumunsku, či Grécku.

Viac o seriáli Najhorší týždeň môjho života v článku: Toto budete chcieť vidieť! Markíza predstavuje svoju jedinú seriálovú novinku

Markíza staví opäť na humor! Najhorší týždeň môjho života so svojimi ôsmimi časťami ukáže života budúcich mladomanželov a ich najbližších, ako sa pripravujú na svoj veľký deň. Netušia, že ich čaká poriadne kľukatá cesta k oltáru. Pozrite si prvé zábery z najnovšieho seriálu!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Najhorší týždeň môjho života #Vianoce 2020