Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Markizácke seriály túto jeseň bodovali. Ktorý z nich bol váš favorit?

Jesenná časť televíznej sezóny sa pomaly uzatvára a na rad prichádza vianočná vysielacia štruktúra plná obľúbených klasík. Televízia Markíza v minulých mesiacoch uviedla viacero veľkých seriálových hitov, ktoré výrazne zarezonovali medzi divákmi. Ktorý je ten váš najobľúbenejší?

06.12.2020 07:00
pán profesor, oteckovia, sestričky, susedia,... Foto:
Hlasujte v ankete a rozhodnite, kto je najväčší favorit medzi markizáckymi seriálmi.
debata

1. Pán profesor

Novinka s Tomášom Maštalírom a Gabikou Marcinkovou ukázala, že markizácki diváci majú radi aj novinky, ktoré im televízia pripraví a nemusia stále dokola pozerať overené hity. Pán profesor v priebehu niekoľkých týždňov búral rebríčky sledovanosti a stal najsledovanejšou a najúspešnejšou novinkou tejto jesene. Dobrou správou je, že druhá séria sa už pripravuje.

2. Sestričky

Na atraktivite lekárskej drámy neubral ani fakt, že do vysielania išla tretia séria. Diváci jednoducho milujú Sestričky a ich strastiplné životné osudy. Nová séria priniesla opäť vybičované príbehy a najnovšie epizódy prepisoval vlastné rekordy.

3. Susedia

Obľúbený sitkom sa vrátil na obrazovky až v novembri a po výkyvoch počas jari sa sledovanosť znova zastabilizovala. Najnovšia ôsma séria sa teda vysiela s úspechom a už teraz je jasné, že aj v budúcom roku diváci neprídu o svoje komické postavičky.

4. Horná Dolná

Komediálny seriál má za sebou jedenástu sériu, ktorá bola opäť úspešná a stále dokazuje, že nepatrí do starého železa. Najslávnejšia slovenská dedina sa objaví na obrazovkách aj v roku 2021 s dvanástou sériou.

5. Oteckovia

Podvečerná stálica a stále obrovský hit. Z Oteckov sa stal už doslova fenomén, bez ktorého si státisíce divákov nevedia predstaviť svoj podvečer. Oteckovia budú pokračovať aj počas celého budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza