Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto budete chcieť vidieť! Markíza predstavuje svoju jedinú seriálovú novinku

Rok 2021 bude opäť seriálový! Kým konkurencia prinesie zástup noviniek, Markíza, ako trhový líder, pôjde cestou istoty. Má však pripravenú jednu novinku s názvom Najhorší týždeň môjho života.

03.12.2020 07:00
najhorší týždeň môjho života, kristína... Foto:
Na obrazovky Markízy mieri úplne nový seriál Najhorší týždeň môjho života.
debata (1)

Keď si myslíte, že už to nemôže byť horšie… Stane sa to najhoršie! Najhorší týždeň môjho života je úplne nový, hviezdne obsadený seriál, ktorý je komédiou chýb, nedorozumení a vzťahových katastrof.

Týždeň pred svadbou by mal byť najlepší vo vašom živote, ale keď sa novinár Marcel (Roman Poláčik) pripravuje na manželstvo so svojou milovanou Mel (Kristína Svarinská), stane sa z neho nočná mora. Úprimné Marcelove pokusy robiť veci správne vôbec nevychádzajú. Nech robí čokoľvek, všetko sa obráti proti nemu a nasleduje jedna katastrofa za druhou.

Všetky snahy vyhovieť Melániinmu otcovi Alanovi (Jozef Vajda), ktorý si myslí, že pre jeho dcéru nie je Marcel dosť dobrý, končia ďalším a ďalším zúfalstvom. Situácii nepomáha ani jeho kolegyňa Silvia (Sarah Arato), ktorá je do neho chorobne zamilovaná a urobí všetko pre to, aby mu svadbu prekazila. Naozaj všetko! Prežije Marcel tento katastrofálny týždeň? Prekoná ich láska všetky prekážky?

Najhorší týždeň môjho života je slovenskou adaptáciou britského komediálneho seriálu The Worst Week of My Life, ktorý v rokoch 2004–2006 vysielala stanica BBC One. Seriál bol mimoriadne populárny, jeho 1. sériu sledovalo v priemere päť miliónov divákov, a pozitívne hodnotený bol aj kritikmi. V roku 2006 získal nomináciu na prestížnu cenu BAFTA za najlepšiu situačnú komédiu. Lokálne verzie seriálu vznikli napríklad aj v Nemecku, USA, Taliansku, Rumunsku, či Grécku.

Kto sú hlavné postavy? Roman Poláčik, známy z Oteckov stvárni Marcela. Ten je sympatický dobrák s veľkým srdcom a pod stresom je večný smoliar. Jeho najväčšou slabosťou je, že sa vždy snaží všetkým vyhovieť, čo ho častokrát dostane do problémov. Je však optimista a nič ho neodradí od toho, aby napriek nepriaznivým okolnostiam šiel za svojím šťastím.

Kristína Svarinská, ktorá hviezdi v Sestričkách, sa predstaví v úlohe Mel. Melánia je pohodový, sebavedomý a inteligentný človek, no v istých momentoch ju dokáže rozrušiť Marcelove smoliarstvo, pretože tuší, že si zaň môže sám. A hlavne vie, že Marcel v ich bežnom živote vôbec nie je taký smoliar.

Televízia Markíza uvedie nový seriál Najhorší týždeň môjho života už čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart #2021 #seriál Najhorší týždeň môjho života