Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Odchod z obrazovky hlási Horná Dolná! Markíza pošle preč aj ostatné hity

Tento rok ubehol ako voda, aj napriek svojmu ťažkému priebehu. Prichádza však obdobie, keď televízie nabehnú sviatočnú štruktúru. Vianoce klopú na dvere!

26.11.2020 07:00
horná dolná, Foto:
Komediálna stálica Markízy sa pre tento rok lúči s divákmi.
debata (3)

A to znamená len jedno, obľúbené seriály a ich premiérové časti musia na nejaký čas odísť do úzadia. Ako prvá odchádza na vianočnú prestávku obľúbená stálica – Horná Dolná. Televízia Markíza ukončí vysielanie aktuálnej jedenástej série už tento štvrtok, teda 26. novembra. V decembri čaká fanúšikov tohto seriálu niekoľko reprízových epizód, kým v druhej polovici mesiaca už Markíza predstaví vianočnú vysielaciu štruktúru.

Aj počas tejto jesene Horná Dolná nesklamala a stále si udržuje stabilnú divácku základňu, ktorá Markíze prináša nadpriemerné výsledky. Preto sa fanúšikovia nemusia obávať o ďalší osud seriálu. Bude pokračovať aj v roku 2021. Nakrúcanie nových epizód je v plnom prúde.

Napríklad v takom septembri, keď televízie reštartovali svoje vysielanie po koronakríze, Horná Dolná poriadne prekvapila. Svojim výkonom prekonala všetky seriály. Úvodnú časť jedenástej série sledovalo 379-tisíc divákov starších ako 12 rokov. V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla Horná Dolná nadpriemernú sledovanosť na úrovni 8,6% a trhový podiel 26,2%. Seriál opäť dokázal, že nepatrí do starého železa a dokáže ešte poriadne zamiešať kartami a sledovanosťou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Horná Dolná #oseriáloch #televízia Markíza