Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Jojka zažíva ťažkú jeseň, seriály sa poriadne trápia! Ktorý sledujete?

Tohtoročná jeseň a začiatok novej televíznej sezóny bol plný očakávaní. Tie sa veľmi rýchlo rozplynuli, keď v septembri nastala krutá realita. Diváci sa vo veľkom nedostavili a najviac na túto skutočnosť doplatila práve Jojka. Jej seriály, ktoré v nedávnej minulosti neraz pozitívne prekvapili dosiahnutou sledovanosťou, teraz bojujú s nie dobrou odozvou. Ktorý z jojkárskych seriálov sledujete počas tejto jesene?

17.10.2020 07:00
uhorčík, prázdniny, nový život, Foto:
Jojka túto jeseň ponúka tri seriály. Ktorý z nich sledujete?
debata (2)

1. Nový život – 2. séria

Začiatkom septembra sa po vynútenej pauze z jari vrátil do vysielania Nový život, ktorý v prvých mesiacoch tohto roka naozaj pozitívne prekvapil diváckou odozvou. Celková sledovanosť sa pravidelne pohybovala okolo 400-tisíc divákov a pre Jojku to bol jednoznačný úspech, o to viac, že išlo o takmer denný seriál v hlavnom vysielacom čase. Avšak niekoľkomesačná pauza seriálu neprospela. Nastala aj zmena vo vysielaní, po novom sa uvádza už len dvakrát do týždňa, vždy v utorky a štvrtky. Nový život sa spamätáva len veľmi pomaly z takmer polovičnej straty divákov, v októbri sa vzmáhajú štvrtkové epizódy, utorok je stále beznádejný.

2. Prázdniny – 4. séria

Obľúbený rodinný seriál sa takisto vrátil po dlhšej pauze. Zvyčajne sa vysielal vždy počas jari, tento rok to nešlo kvôli koronakríze. Priestor dostal, vôbec po prvý a poslednýkrát, na jeseň. Prázdniny sa končia, aktuálna sezóna je rozlúčková. Avšak ani tento fakt neprilákal rekordné množstvo divákov. Prázdniny, ktoré kedysi vedeli poriadne podkúriť Markíze sa končia v ľahkých podpriemeroch.

3. Uhorčík – nový seriál

Začiatkom októbra Jojka posilnila svoju seriálovú ponuku o ďalší kúsok. Bizarnú grotesku o zbojníckej družine. V tomto seriáli nie je nič normálne a nič podobné sa ešte slovenskými obrazovkami neprehnalo. Hoci mnohí ho kritizujú, získal si najviac divákov a nateraz sa javí ako najväčší seriálový úspech tejto jesene Jojky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život #seriál Uhorčík #televízny reštart