Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nebude to jednorázový úspech! Provokatívny Uhorčík boduje aj naďalej

Zdá sa, že Jojke počas tejto jesene naplno vyjde aspoň jeden projekt. A zrejme len málokto by čakal, že to bude práve komediálny seriál Uhorčík.

16.10.2020 07:00
uhorčík, sväťo malachovský, Foto:
K Uhorčíkovi sa v sobotu večer vrátila väčšina divákov.
debata (1)

Kým napríklad Zlatá maska je prepadákom tejto jesene, trápia sa aj seriály Nový život, ale aj Prázdniny, Uhorčík zabodoval aj s druhou epizódou. Nepotvrdil sa tak scenár, že po prvej časti nastane radikálny odliv divákov ako v prípade speváckej šou. Pokles nastal, no väčšina divákov sa k seriálu vrátila aj po úvodnej časti.

Prvú časť si pred dvoma týždňami si pozrelo spolu 461-tisíc divákov. Novinka dosiahla sledovanosť 9,9% a podiel 22,7%. S týmto výsledkom sa seriál stal najsledovanejším programom soboty. A nielen to. Išlo o najúspešnejšiu jesennú premiéru.

Najsilnejšou cieľovou skupinou seriálu boli v sobotu ženy vo veku 35 – 44 rokov (sledovanosť 15,2%, podiel 32,8%) a ženy vo veku 45 – 54 rokov (sledovanosť 15,2%, podiel 28,1%). Diváci boli zvedaví aj na Zbojnícke recepty, ktoré televízia JOJ odvysielala hneď po premiére seriálu. Tento netradičný formát zaznamenal sledovanosť 8,4% a podiel 19,4%.

Počas ostatnej soboty Uhorčík znova zopakoval úspech. Znova bol jednotkou na trhu. Celkovo si druhú časť pustilo 386-tisíc Slovákov, s trhovým podielom 21,6% a sledovanosťou na úrovni 7,8%. Avšak jojkárskemu seriálu, ktorý púta na seba pozornosť aj samotným obsahom, ktorý rozdelil divákov na dva tábory, dýchala RTVS. Uhorčík vzbudzuje vášne, kým niektorí ho považujú za dno tvorby, iní sa na ňom dobre bavia.

Zábavu si však Slováci dopriali aj na RTVS. Záhady tela dýchali Uhorčíkovi na chrbát, celkovo si ďalšiu časť kvíz-šou pozrelo 381-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Uhorčík #televízny reštart