Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS nasadzuje nový slovenský seriál. Zaberie na divákov satira a skeče?

Jednotka verejnoprávnej RTVS v závere prvého mesiaca novej televíznej sezóny posilňuje program. Prekvapujúco nasadzuje seriál, ktorý predtým neavizovala. Novinka Pumpa má stanovenú premiéru na sobotu, 26. septembra o 21:25. V hlavných úlohách s Danom Heribanom a Michalom Kubovčíkom.

26.09.2020 07:00
seriál pumpa, Foto:
RTVS to vyskúša na divákov s novým satirickým seriálom Pumpa.
debata

Televízna seriálová novinka prinesie humorno-satirický pohľad na aktuálne udalosti, ktoré sa dejú okolo nás. Dvaja dlhoroční kamaráti – zamestnanec čerpacej stanice Mišo a taxikár Dano sa pravidelne stretávajú na pumpe v čase, keď sa jednému zmena končí a druhému začína.

Obidvaja sú obyčajní chlapi v stredných rokoch a každý z nich „všade bol, všetko videl a každého pozná" a jeho názor je ten najlepší. V tomto duchu počas večera na pumpe komentujú udalosti uplynulých dní. Za svedka si vždy berú mlčiaceho štamgasta Jariho (Tibor Vokoun). Vzájomným doťahovaním zosumarizujú, čo týždeň dal, okomentujú politiku či známe osobnosti a aktuálne udalosti, každý zo svojho uhla pohľadu.

Pod scenár nového zábavného seriálu sa podpísal Tomáš Jančo, ktorý má s komediálnym žánrom dlhoročné skúsenosti. Na tvorbe však participujú aj obaja herci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #pumpa #oseriáloch #televízny reštart