Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Dráma, ale aj komédie! Ktorý markizácky seriál túto jeseň sledujete?

Po chudobnej jari, ktorá bola ovplyvnená prvou vlnou pandémie koronavírusu je táto jeseň diametrálne odlišná. Televízie sa poriadne vyzbrojili a pripravili si na divákov veľké množstvo premiér. To je aj prípad televízie Markíza. Týka sa to aj obľúbených seriálov. Od septembra sa vrátili na obrazovky viacerí hrdinovia, na ktorých diváci dlho čakali. Ktorý markizácky seriál túto jeseň pravidelne sledujete?

26.09.2020 07:00
pán profesor, oteckovia, sestričky, horná dolná, Foto:
Ktorý je váš jesenný favorit na Markíze? Hlasujte v ankete...
debata (6)

1. Pán profesor – 1. séria

Nový seriál sa mal pôvodne vysielať počas tejto jari. Zasiahla vyššia sila a podarilo sa odvysielať len tri epizódy, kým sa televízia rozhodla stopnúť premiéry. Túto jeseň je svojrázny profesor Samo Vozár v podaní Tomáša Maštalíra späť.

2. Sestričky – 3. séria

Po ročnej pauze je späť aj obľúbená lekárska dráma. Mnohí diváci očakávali, že na jeseň bude Markíza pokračovať vo vysielaní prerušenej jarnej novinky Červené pásky, ktorá zožala výrazne pozitívnu kritiku. Televízia sa rozhodla inak a do vysielania zaradila Sestričky, ktorým počas druhej série poriadne stúpala sledovanosť.

3. Horná Dolná – 11. séria

September znamenal návrat aj pre neodmysliteľnú stálicu Markízy – Hornú Dolnú. Do vysielania išla už neuveriteľná 11. séria a diváci stále nemajú dosť.

4. Oteckovia – 5. séria

Podvečery aj túto jeseň patria obľúbeným Oteckom. Tých takisto zasiahla pandémia a začiatkom apríla ich Markíza musela stiahnuť z obrazovky. Produkcia sa zastavila a nebolo možné ďalšie vysielania.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #televízny reštart