Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka pritvrdí v boji o diváka! Nasadí netradičný komediálny seriál

Televízia JOJ ako prvá posilní v októbri svoju premiérovú ponuku o ďalší seriál. Opäť pôjde o netradičný počin v našich končinách.

21.09.2020 07:00
uhorčík, seriál uhorčík, Foto:
Nový bláznivý komediálny seriál by sa mal na obrazovky Jojky dostať už v októbri.
debata (2)

Uhorčík je ľahká paródia na zbojnícke výčiny Jánošíkovej družiny, v ktorej sa historické fakty rozchádzajú a zasa schádzajú s odrazom súčasnosti. Dozvieme sa, že skutočným lídrom a lišiakom v jednej osobe nikdy nebol Jánošík, ale Tomáš Uhorčík!

Uhorčík je stále o krok vpred. Až tak, že svoju dobu predbehol a zostal nepochopený celou družinou. Napriek tomu sa s láskou stará o Jánošíkov imidž a snaží sa z neho vykresať vzor, ktorý by mohli nasledovať generácie. Je krôčik od úspechu. Už len ukočírovať Hrajnohu, Slotovčíka, Ilčíka, Hendykepčíka, Rapčíka, Gejdošíka a pospolitý ľud. Potom grófa a grófku Somlónyi, ich dcéru a hordu drábov pod vedením Csákyho. A ešte k tomu konkurenčnú zbojnícku družinu…

Aj keby to Uhorčík všetko zvládol, čaká ho najväčšia výzva – jeho dvojča Brigita. Jasnovidka a ježibaba, ktorá má Uhorčíka na háku. Tomáš musí urobiť všetko preto, aby mu to nepokazila a nedostala tam aj ikonu Juraja Jánošíka.

V hlavných úlohách sa predstavia herci ako René Štúr, Sväťo Malachovský, Juraj Rašla, Marián Labuda, Tomáš Bezdeda, Martin Mihalčín, Jozef Adamčík, Nathael Luciano Tsimbazafy, Henrieta Jančišinová-Kolláriková, Karin Haydu a ďalší.

Jojka už stihla predstaviť aj prvú upútavku, ktorá je súčasťou väčšej imidžovej kampane, ktorá bude tento seriál sprevádzať. Promo má kreatívne pod palcom riaditeľ programu a spravodajstva Roland Kubina, riaditeľ kreatívy Ondrej Garan Hutník a projektový režisér Marián Kolík. Hudba k upútavke a titulná skladba k seriálu s rovnakým názvom – Uhorčík – je od kapely Heľenine oči. V malej úlohe sa ocitol aj finančník Patrik Tkáč.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Uhorčík #televízny reštart