Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V septembri sa objavia super seriály! Toto sú naše tipy na prvý jesenný mesiac

Leto je úspešne za nami, spolu s ním sa v našich končinách skončila aj televízna koronakríza. Jeseň je tu a hoci v USA kríza trvá, prídu aj nové seriály. Hoci ich bude o poznanie menej, v tomto smere bude prvý jesenný mesiac katastrofou. V zámorí sa mala začať nová televízna sezóna, čo v preklade znamená, že sa mali vrátiť desiatky seriálov. Tento rok je všetko inak.

11.09.2020 07:00
raised by wolves, filthy rich, the boys, Foto:
V septembri sa potešia aj priaznivci zahraničných seriálov.
debata (1)

1. Raised by Wolves – novinka

Septembrovým tipom jednoznačne kraľuje sci-fi dráma Vychovaní vlkmi z dielne novej streamovacej platformy HBO Max. Do našich končín sa dostane vďaka HBO a jej službe GO a to zároveň s americkou premiérou. Seriál mal premiéru 4. septembra. Za seriálom stojí režisér Ridley Scott, pre ktorého je tento počin prvý seriál v kariére, pod ktorým je podpísaný.

2. The Boys – 2. séria

Mimoriadne obľúbený sci-fi seriál, ktorý je akýmsi zrkadlom všetkým superhrdinským filmom a seriálom, ktoré dnes vládnu svetu. Tvorcovia tohto seriálu vsadili na úplne iný typ charakterov. Táto skupina kvázi hrdinov nemá problém obetovať aj nevinných. Nová séria odštartovala 4. septembra.

3. Filthy Rich – novinka

Do boja o diváka vstupuje aj americká televízia FOX, ktorá nemôže plnohodnotne odštartovať novú sezónu. A tak si vypomôže seriálom, ktorý mal byť pôvodne iba vatou pre leto. Nakoniec sa z neho stáva doslova spása. V hlavnej úlohe sa predstaví Kim Cattrall zo Sexu v meste a nový seriál bude poriadne divočina plná boja o bohatstvo.

4. Simpsonovci – 32. séria

Asi málokedy bola žltá rodinka tak očakávaná, ako teraz, keď v USA stále naplno zúri koronakríza. Aj napriek tomu sa podarilo včas pripraviť najnovšiu sériu nekonečného animovaného seriálu, tá štartuje 27. septembra.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Simpsonovci #oseriáloch #koronavírus #televízny reštart #Raised by Wolves #Filthy Rich #The Boys