Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dočkali ste sa! Oteckovia sú späť už o pár dní, nakuknite do novej sezóny

Najúspešnejší seriál posledných rokov sa vracia po vynútenej koronapauze. Nové epizódy pokračujú na Markíze od pondelka, 31. augusta.

28.08.2020 07:00
oteckovia, Foto:
Oteckovia sú späť s 5. sériou.
debata (2)

Od januára sa vysielala už piata sezóna, ktorá odštartovala tretí rok existencie seriálu. Po prvých väčších prepadoch sledovanosti v rámci minuloročnej jesene, práve aktuálna sezóna opäť vyšvihla Oteckov na piedestál a krivka obľúbenosti nabrala vzostupný trend. Celkový počet divákov sa viac priblížil k 500-tisícovej hranici a tú po prepuknutí krízy pravidelne jednotlivé epizódy preskakovali.

Naposledy fanúšikovia videli Oteckov 1. apríla, keď Markíza odvysielala poslednú predpripravenú epizódu. To sa však v júni zmenilo a herci spolu so štábom sa mohli na začiatku leta vrátiť na pľac, aby tak dobehli resty z jari a zároveň sa pripravili na novú jesennú plnohodnotnú sériu.

Nepomohlo ani výrazné zredukovanie vysielaných epizód. Najprv sa škrtla piatková epizóda, neskôr aj štvrtková. Avšak aj oklieštené vysiela trikrát do týždňa nezachránilo Oteckov. Prvého apríla sa odvysielala posledná predtočená epizóda, s poradovým číslom 412. Obľúbený podvečerný seriál, ktorý sa stal neodmysliteľnou súčasťou slovenských domácnosti nahradili reprízy Rodinných prípadov.

Oteckovia sú divácky fenomén, už tri roky sa držia na špici rebríčkov sledovanosti. V podvečernom slote nemajú konkurenciu a stabilne lákajú k obrazovkám priemerne 450-tisíc Slovákov. Ich nútený odchod z obrazoviek bol ranou nielen pre Markízu, ale aj pre fanúšikov.

Zdanlivo nekonečnému vyčkávaniu je koniec! Televízia Markíza štartuje novú televíznu sezónu 2020/2021 už v pondelok, 31. augusta. Práve v pondelok podvečer sa vrátia aj Oteckovia!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #koronavírus #koronakríza #televízny reštart