Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkársky Nový život sa naplno vracia! Pozrite si najnovšie zábery z 2. série

Dlhé mesiace fanúšikovia seriálu Nový život z dielne Jojky márne čakali na jeho návrat po nútenej koronaprestávke. Už 1. septembra sa to zmení! Počas celého leta prebiehalo intenzívne nakrúcanie, aby herci, ale aj štáb zmazali resty z jari, keď bola produkcia zastavená a zároveň sa pripravovala jesenná zásoba nových častí.

01.09.2020 07:00
nový život, seriál nový život, Foto:
Nový život sa po nútenej pauze vracia na obrazovky Jojky. Pripravená je druhá séria.
debata (1)

Druhá séria Nového života nadväzuje na prvú, diváci teda uvidia osudy obľúbených postáv presne tam, kde skončili. Lucia (Helena Krajčiová) a Paľo (Alexander Bárta) budú musieť po prvotnom romantickom šoku naozaj začať jeden s druhým existovať vo vzťahu. S Paľom to nikdy nebude ľahké. Bude musieť Lucii pravidelne dokazovať svoju vernosť a rázne demonštrovať nezáujem pre iné ženy.

Vzťahové peripetie zažije aj Juraj Lohinský (Juraj Loj), ktorý sa bude motať vo vzťahu medzi učiteľkou Medeveckou (Barbora Švidraňová) a ortopedičkou Darinkou (Lucia Hurajová). Pred veľkú prekážku a test scenáristi postavili vzťah Dušana (Milo Kráľ) a Aleny (Alžbeta Stanková), čo bude mať dopad na celú rodinu…

Evald (Thomas Kamenar) natiahne Paľa do FK Ilava, do piatej futbalovej ligy a spoločne sa pokúsia oživiť tento beznádejný klub. Na pomoc im príde kamarát z basy, kedysi výborný futbalista Rudo Kapusta (Ján Dobrík), onoho času najväčší bonviván a podvodník, no z basy vyšiel veľmi, ale veľmi kresťansky založený.

Zásadnou dejovou linkou v 2. sérii bude spoločná firma Nový život, ktorá radí bývalým športovcom, ako začať znovu žiť, naštartovať sa, nakopnúť sa a vyhrabať sa z depky. Tam vzniká množstvo vtipných situácií, na ktoré sú diváci seriálu zvyknutí. Sledujte spolu s nami, ako sa budú ďalej prepletať životy našich postáv.

V druhej sérii pribudnú do deja nové postavy. Športovcov si zahrajú nielen Ján Dobrík, ale aj Robo Jakab, David Hartl a Marcel Ochránek. Dlhoroční partneri Dáša Mamba Šarkozyová a Tony Porucha, ktorí v menších rolách účinkovali aj v 1. sérii sa po prvý krát spolu stretnú pred kamerou na futbalovom ihrisku.

Druhá séria Nového života štartuje už 1. septembra na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život #koronavírus #televízny reštart