Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat Oteckov je na spadnutie! Pozrite si prvé zábery po televíznej koronakríze

Naposledy fanúšikovia videli Oteckov 1. apríla, keď Markíza odvysielala poslednú predpripravenú epizódu. Následne sa seriál musel odobrať na nútenú prestávku vo vysielaní. Stanici sa minuli predpripravené epizódy a vzhľadom na gradovanie pandémie nebolo možné od marca pokračovať v nakrúcaní.

17.08.2020 07:00
oteckovia, marek fašiang, laura gavaldová, Foto:
Oteckovia pokračujú s novými časťami už od septembra.
debata

To sa však v júni zmenilo a herci spolu so štábom sa mohli na začiatku leta vrátiť na pľac, aby tak dobehli resty z jari a zároveň sa pripravili na novú jesennú plnohodnotnú sériu. A že nakrúcanie je už niekoľko mesiacov v plnom prúde potvrdzuje aj samotná televízia, ktorá avizuje návrat seriálu už na začiatok septembra a pripája aj prvé zábery!

Nútená a nechcená rozlúčka s Oteckami je pre televíziu o to bolestnejšia, že sa musela rozlúčiť s nadpriemernou sledovanosťou s podvečernom slote, ktorý už niekoľko rokov neotrasiteľne ovláda. Publikom pohybujúce sa veľkosťou medzi pravidelne medzi 450 – 500-tisícmi je obrovská strata. Konkurencia má jednoducho smolu. Aj posledné epizódy vysielané na prelome marca a apríla len potvrdili, že piata séria bola vo vynikajúcej kondícii.

Napríklad časť vysielaná v pondelok 30. marca v komerčnej cieľovke 12 – 54 dosiahla až 10% sledovanosť s trhovým podielom 31,2%. Celkovo ju pozeralo až 497-tisíc divákov. O deň neskôr, teda predposledná časť zaujala v tej istej cieľovej skupine až 9,6% sledovanosťou a 30,5% trhovým podielom. Pri obrazovkách sedelo 494-tisíc Slovákov.

V stredu 1. apríla, teda počas rozlúčkového podvečera sedelo pri obrazovkách 431-tisíc divákov, v komerčnej cieľovke to znamenalo 8,7% sledovanosť s 30,1% trhovým podielom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #koronavírus