Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jesenné rošády v Markíze! Hviezdna jarná novinka sa vracia, druhá má smolu

Televízna jeseň sa nezadržateľne blíži. Po šiestich mesiacoch "koronaprogramu" už možno reštart vysielania odpočítavať na dni! V preklade to znamená, že obľúbené seriály a relácie sa vrátia s premiérami už začiatkom septembra.

12.08.2020 07:00
pán profesor, seriál pán profesor, tomáš maštalír, Foto:
Tomáš Maštalír so svojou seriálovou triedou v novom seriáli Pán profesor.
debata (1)

Televízia Markíza, ktorá koronakrízu poňali veľmi tvrdo a stiahla všetky premiéry okrem federálnej Superstar, už nemieni ďalej vyčkávať a štart novej televíznej sezóny pojme už tradične veľkolepo. Už žiadne reprízy starých formátov! Túto informáciu ocenia najmä diváci, ktorí sú odkázaní na sledovanie televízie. Vrátiť by sa mali mnohé obľúbené formáty, ale seriály, ktoré ponúkajú nové série len raz do roka.

Pomerne prekvapujúco vyznievajú najnovšie kroky trhového lídra, ktorý postupne odhaľuje jesennú skladbu programu. Veľká pozornosť sa počas pandémie venovala dvom novým seriálom – Pánovi profesorovi a Červeným páskam. Z nich sa podarilo odvysielať len dve, respektíve tri časti, kým ich stanica stiahla. Odvtedy bolo okolo nich ticho. Ešte v júni sa Markíza nevedela alebo nechcela potvrdiť nič o ďalšom osude nových seriálových prírastkov, ktoré si za extrémne krátky čas stihli vybudovať silnú fanúšikovskú základňu a tá netrpezlivo čakala na ich návrat.

Teraz prichádza zmena a to pomerne prekvapujúca! Už na jeseň má návrat istý Pán profesor na čele s Tomášom Maštalírom a Gabrielou Marcinkovou. Červené pásky majú v tomto smere smolu a Markíza ich návrat pozdrží až do budúcoročnej jari, keďže utorkové okno je už obsadené. Sem sa vrátia Sestričky s premiérovou treťou sériou.

„Môžeme potvrdiť, že divácky úspešne prijatý seriál Pán profesor sa vráti na obrazovky TV Markíza už od septembra,“ povedal pre Pravdu PR manažér televízie Lukáš Kočišek.

A tu sa skrývajú pomerne zaujímavé programové zmeny. Pán profesor sa vráti do svojho pondelkového slotu a nahradí tak Susedov. Týmto krokom je evidentná snaha zabezpečiť si nadštandardnú sledovanosť, ktorú Pán profesor stihol počas jari predviesť. Nielenže dosiahol lepšie čísla ako stopnutí Susedia, pred začiatkom koronakrízy sa výkon stihol vyšplhať na takmer 500-tisícové publikum.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #seriál Pán profesor