Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Padla posledná klapka! Oteckovia prišli o ďalšiu hviezdu, jej náhrada neexistuje

Markíza už tri týždne vo veľkom nakrúca nové epizódy svojho podvečerného valca. Oteckovia sa síce vrátia až na jeseň, už teraz sa rozlúčili s jednou z hviezd.

22.06.2020 07:00
debata (1)

Reč je o obľúbenej herečke Anne Jakab Rakovskej, ktorá účinkuje v seriáli čosi vyše roka, no aj za ten krátky čas sa dokázala prepracovať medzi najdôležitejšie postavy. Mala by náhradou za odídenú Mary Bartalos, teraz sa rovnaká situácia zopakovala opäť. Jakab Rakovská sa čoskoro stane mamou a prirodzene musí dať seriálu zbohom. Na aký dlhý čas, to nikto netuší. V tomto prípade je však pomerne veľká nádej, že sa do Oteckov časom vráti, narozdiel od Bartalos, ktorá sa rozhodla svoju dobre rozbehnutú hereckú kariéru na neurčito zavesiť na klinec a venovať sa rodine.

Marek Fašiang tak zas a znova prišiel o svoju seriálovú partnerku pre ten istý dôvod. Nateraz sa nevie, ako sa scenáristi popasujú s odchodom Alice. Dá sa však predpokladať, že vytvorili zápletku, s ktorou sa dá dlhodobo pracovať a nechali si pootvorené zadné vrátka pre prípad, že by chcela opäť nasadnúť na dobre rozbehnutý vlak. Tomáš a Julka budú musieť v nových epizódach hľadať nového.

Televízia nateraz mlčí o hereckej náhrade a novinkách ďalšej série Oteckov, ktorá sa na obrazovkách objaví na začiatku septembra a fanúšikovia uvidia svojich obľúbených hrdinov takmer po polročnej vynútenej pauze spôsobenej koronavírusovou pandémiou.

„Tešíme sa, že môžeme postupne opätovne obnoviť nakrúcania našich programov. Aktuálne sme začali nakrúcanie seriálu Oteckovia v súlade so všetkými platnými nariadeniami, vrátane testovania na ochorenie COVID-19. Do začiatku jesennej televíznej sezóny v tejto chvíli nepočítame s nasadením premiérových programov z oblasti hranej tvorby či zábavy. Ak sa nestane nič nepredvídateľné, diváci sa na nové časti Oteckov môžu tešiť opäť od jesene," povedal pre Pravdu PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

“Anička Jakab Rakovská je vo svojom súkromnom živote v radostnom očakávaní dieťaťa. Avšak v seriáli Oteckovia sa táto skutočnosť do deja nepremietne. Akým spôsobom sa tehotenstvo obľúbenej herečky vyrieši v rámci seriálu, na to si diváci budú musieť počkať až do vysielania nových dielov,” povedala pre Pravdu PR manažérka Markízy Andrea Macáková.

Herečka už absolvovala svoje posledné zábery a jej kolegovia sa s ňou patrične rozlúčili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Anička Jakab Rakovká nakrútila svoju poslednú scénu pred odchodom na materskú dovolenku . #oteckovia #tvmarkiza #alica #tomas #nakrucanie

Príspevok, ktorý zdieľa Oteckovia (@oteckovia.markiza),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aničke #annajakabrakovska želáme to najkrajšie mamičkovské obdobie #oteckovia #tvmarkiza #alica #anicka #budemama

Príspevok, ktorý zdieľa Oteckovia (@oteckovia.markiza),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #koronavírus #Anna Jakab Rakovská