Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Toto sú dva jarné seriály, ktoré vám nechýbajú! Tieto sú stále v hre...

Počas prvého letného mesiaca budú čitatelia Pravdy hľadať svoj najobľúbenejší jarný seriál, ktorý nútene zmizol z televíznych obrazoviek kvôli koronakríze. Hlasovanie sa uskutoční až v štyroch kolách. Prvé kolo je úspešne uzavreté. Druhé kolo sa začína dnes, teda 13. júna do 19. júna a budete hlasovať za sedem seriálov. Do tretieho kola (20. jún - 26. jún) postúpi päť seriálov, ktoré vám najviac chýbajú. Rozhodovať o víťazovi budete vo štvrtom kole a budete si vyberať z troch seriálov. Hlasovanie bude prebiehať od 27. júna do 3. júla. Je to len na vás!

13.06.2020 07:00
susedia, horná dolná, oteckovia, pán profesor,... Foto:
Hlasujte v druhom kole! Do tretieho postúpi len päť seriálov, ktoré vám najviac chýbali počas jari.
debata (1)

V prvom kole ste vyradili dva jojkárske seriálu, ktoré vám najmenej chýbajú: Jenny a Bola raz jedna škola. V hre je ešte ďalší sedem seriálov. Do tretieho kola postúpi už len päť hráčov!

1. Oteckovia – TV Markíza

Markíza musela ukončiť vysielanie piatej série obľúbeného podvečerného hitu na začiatku apríla. Minuli sa jej predtočené epizódy. Nakrúcanie sa obnovilo začiatkom júna, nové epizódy uvidia diváci na jeseň.

Upútavka na piatu sériu.

2. Susedia – TV Markíza

Prvou obeťou pandémie boli Susedia. Z novej ôsmej série sa odvysielali len dve epizódy.

Upútavka na začiatok ôsmej série.

3. Červené pásky – TV Markíza

Jarná novinka z nemocničného prostredia, ktorá dojemne a moderne ukázala životy mladých pacientov sa stal okamžite hitom. Televízia seriál stiahla po dvoch epizódach, doteraz nepotvrdila, kedy sa vráti.

Červené pásky zmizli po dvoch častiach.

4. Pán profesor – TV Markíza

Ďalšia jarná novinka, z ktorej sa stihli odvysielať „až“ tri časti. Komediálne ladený seriál ukázal nevšedného pána profesora a jeho študentov.

Pán profesor sa pratal po troch častiach.

5. Horná Dolná – TV Markíza

Z obrazoviek zmizli aj premiérové časti komediálnej stálice, nahradili ich reprízy. Návrat nových epizód televízia avizuje na jeseň.

Počas pandémia vznikla špeciálna korona epizóda.

6. Nový život – TV JOJ

Denný seriál od januára zaznamenal obrovský úspech a vytvoril si veľkú divácku základňu. Ani redukované vysielanie, raz do týždňa, nestačilo, aby sa udržal na obrazovke počas korony. Počas apríla musel ísť na nútenú prestávku. Druhá séria sa vráti na jeseň.

7. Hniezdo

Najväčší hit RTVS za novodobú históriu. Rodinná dráma opantala Slovákov a prinášala verejnoprávnej televízii obrovské rekordy. Aj napriek korona videli seriál diváci bez obmedzení.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #susedia #televízia JOJ #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Nový život #seriál Hniezdo #seriál Pán profesor #seriál Červené pásky