Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia nie sú ani späť a už majú problém! Všetko sa točí okolo Mareka Fašianga

Markizácki Oteckovia sú divácky fenomén už tretí rok po sebe, pričom tento im nepraje, ako zvyšku televízneho sveta. Koronakríza im zhatila plány na ďalšie zbieranie nadpriemernej sledovanosti.

08.06.2020 07:00
oteckovia, marek fašiang, anna jakab rakovská, Foto:
Vyzerá to tak, že Marek Fašiang stratí ďalšiu seriálovú lásku. Herečka Anna Jakab Rakovská je v radostnom očakávaní a vo vzduchu visí ďalší odchod z Oteckov.
debata (1)

V podvečernom slote nemajú konkurenciu a stabilne lákajú k obrazovkám priemerne 450-tisíc Slovákov. Ich nútený odchod z obrazoviek bol ranou nielen pre Markízu, ale aj pre fanúšikov. Dobrou správou je, že od prvého júna sú všetci späť na pľaci a za prísnych hygienických podmienok môžu pokračovať v nakrúcaní. Diváci uvidia pokračovanie svojho obľúbeného seriálu na jeseň, keď nielen Markíza po pol roku reštartuje svoje plnohodnotné vysielanie.

„Tešíme sa, že môžeme postupne opätovne obnoviť nakrúcania našich programov. Aktuálne sme začali nakrúcanie seriálu Oteckovia v súlade so všetkými platnými nariadeniami, vrátane testovania na ochorenie COVID-19. Do začiatku jesennej televíznej sezóny v tejto chvíli nepočítame s nasadením premiérových programov z oblasti hranej tvorby či zábavy. Ak sa nestane nič nepredvídateľné, diváci sa na nové časti Oteckov môžu tešiť opäť od jesene," povedal pre Pravdu PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

Keď sa však Oteckovia o niekoľko mesiacov vrátia, divákov bude čakať viacero zmien. Tvorcovia už teraz avizujú nové zaujímavé príbehy, zmeny v životoch obľúbených hrdinov, ale aj výrazné zvraty. Jedným z nich môže byť aj potenciálny odchod herečky Anny Jakab Rakovskej, ktorá sa v deji príliš dlho neohriala, aj napriek tomu veľmi rýchlo zaujala jednu z najdôležitejších postáv.

Scenáristi ju zvolili ako náhradu za Mary Bartalos, ktorá Oteckov opustila iba viac ako ročnom účinkovaní. Dôvod bol prozaický. So svojim manželom Adrianom Bartalosom očakávali príchod svojho prvého bábätka. Bartalos sa rozhodla dať si pauzu v dobre rozbehnutej hereckej kariére a opustila megaúspešný seriál, kde patrila medzi najobľúbenejšie tváre. Spolu s jej seriálovým partnerom Marekom Fašiangom (Tomáš) vytvorili ikonickú zamilovanú dvojicu.

Tvorcovia sa museli zmieriť s tým, že Bartalos požiadala o odchod a tak ich televíznu lásku museli ukončiť. Na jej miesto nastúpila Anna Jakab Rakovská a všetkým bolo jasné, že seriálového Tomáša čakajú ďalšie zamilované peripetie. Opäť dlho trvalo, kým si tieto dve postavy našli k sebe cestu. Keď sa tak stalo, netrvalo dlho a prišla koronakríza a zastavenie nakrúcania. Ich dobre rozbehnutý príbeh dostal takisto stopku.

V máji herečka oznámila, že so svojim manželom Robom Jakabom čakajú prírastok do rodiny. Opakuje sa na vlas rovnaká situácia ako s Bartalos. A opäť nato doplatí Marek Fašiang, ktorého zrejme čaká opakovanie tej istej situácie. Diváci sa budú musieť zmieriť s ďalšími výraznými zmenami v pripravovanej novej sérii. Vyzerá to tak, že Marek Fašiang nemá v Oteckoch na ružiach ustlané a jeho postava bude ešte dlho hľadať tú pravú lásku. Alebo vymyslia tvorcovia nejaký zaujímavý zvrat, aby si udržali Jakab Rakovskú v deji aj v čase, keď bude na materskej?

“Anička Jakab Rakovská je vo svojom súkromnom živote v radostnom očakávaní dieťaťa. Avšak v seriáli Oteckovia sa táto skutočnosť do deja nepremietne. Akým spôsobom sa tehotenstvo obľúbenej herečky vyrieši v rámci seriálu, na to si diváci budú musieť počkať až do vysielania nových dielov,” povedala pre Pravdu PR manažérka Markízy Andrea Macáková.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #Marek Fašiang #Anna Jakab Rakovská