Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza rozbieha televízny reštart! Veľký návrat hlásia Oteckovia. Kedy ich uvidíte?

Divákom, ale aj televíziám konečne svitá na lepšie časy. „Televíznej koronastrofe“ zvoní umieračik. V pondelok sa na pľac vrátilo, po troch mesiacoch, obsadenie obľúbených markizáckych Oteckov, aby po vynútenej pauze nadviazali na príbehy, ktoré museli narýchlo zanechať ľadom. Pandémia koronavírusu zastavila aj televízny svet, ktorý sa z nej bude spamätávať pomerne dlho. Prvé výsledky práce by diváci mali vidieť už na jeseň, avšak viaceré dozvuky bude cítiť aj začiatkom budúceho roka.

05.06.2020 07:00
oteckovia, braňo deák, tobias kráľ, Foto:
Prvého júna sa po troch mesiacoch rozbehlo nakrúcanie Oteckov. Na nové epizódy si budú musieť diváci ešte poriadne počkať.
debata

Koronavírus rozdrvil plány najmä komerčných staníc, ktoré museli zrušiť jarnú časť sezóny, navyše majú problém s prípravou jesennej fázy a hoci u nás je situácia nanajvýš pokojná a závideniahodná, návrat do normálu bude zdĺhavejší, ako by si nedočkaví diváci predstavovali. Tí už niekoľko mesiacov museli sledovať v drvivej väčšine len reprízy a cez leto to nebude inak.

Oteckovia sú divácky fenomén, už tri roky sa držia na špici rebríčkov sledovanosti. V podvečernom slote nemajú konkurenciu a stabilne lákajú k obrazovkám priemerne 450-tisíc Slovákov. Ich nútený odchod z obrazoviek bol ranou nielen pre Markízu, ale aj pre fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Láska v čase korony ❤️ BIELIKOVCI ❤️ Repost @hilmerovamonika @filip_tumaa #oteckovia #tvmarkiza #bielikovci

Príspevok, ktorý zdieľa Oteckovia (@oteckovia.markiza),

Televízia sa ich snažila udržať na obraze, čo najdlhšie, zredukovala ich vysielanie. Ani to nepomohlo. Produkcia sa zastavila začiatkom marca, pričom až prvého apríla bola odvysielaná „posledná“ epizóda pred koronakrízou, s poradovým číslom 412.

Koncom mája vydal Úrad verejného zdravotníctva SR pokyny pre televízie, za akých bezpečnostných a hygienických podmienok môžu pokračovať v nakrúcaní. Práve to bol posledný dielik do mozaiky a signál, že televízie môžu reštartovať svoju produkciu. Kým hercov a štáby čaká pracovne poriadne nabité leto, pretože budú dobiehať resty z jari a pripravovať ďalšie časti do jesennej sezóny, výsledok sa na obrazovky dostaví o čosi neskôr.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hurááá‼️ Už nakrúcame OTECKOV‼️ Repost @hilmerovamonika #oteckovia #tvmarkiza #opatvakcii #nakrucame

Príspevok, ktorý zdieľa Oteckovia (@oteckovia.markiza),

„Tešíme sa, že môžeme postupne opätovne obnoviť nakrúcania našich programov. Aktuálne sme začali nakrúcanie seriálu Oteckovia v súlade so všetkými platnými nariadeniami, vrátane testovania na ochorenie COVID-19. Do začiatku jesennej televíznej sezóny v tejto chvíli nepočítame s nasadením premiérových programov z oblasti hranej tvorby či zábavy, s výnimkou charitatívneho večera Spolu pre Slovensko, ktorý odvysielame v nedeľu 7. júna o 20:30. Ak sa nestane nič nepredvídateľné, diváci sa na nové časti Oteckov môžu tešiť opäť od jesene," povedal pre Pravdu PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #koronavírus #koronakríza