Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkársky Nový život stále márne čaká na pokračovanie! Diváci sú nedočkaví

To, že Jojke sa naplno podarilo zabodovať so svojim dlhodobým seriálom je nespochybniteľný fakt. Nebyť koronakrízy, diváci by zrejme veľmi rýchlo dostali pokračovanie.

13.05.2020 07:00
nový život, seriál nový život, Foto:
Seriál Nový život sa môže čoskoro vrátiť na obrazovky Jojky.
debata (2)

Pred januárom štartom televízia avizovala, že v prvej vlne, ktorá mala byť zároveň testom pre Slovákov, či tento typ seriálu budú chcieť pozerať, vznikne 40 epizód. Tie sa pomerne rýchlo začali míňať, pretože ho vysielala až trikrát do týždňa. Zároveň počet častí vytvoril dostatočný priestor na manévrovanie v prípade, že by si Nový život nezískal priazeň divákov a musel by skončiť, ale aj opačný prípad. Nastal druhý scenár.

Rodinný seriál od začiatku zabodoval a pre Jojku je jeden z najúspešnejších projektov posledných rokov. Sledovanosť sa stabilne držala vysoko nad hranicou 400-tisícového publika a niekoľkokrát prekročil aj pol milióna. V stredu výrazne seriálu darilo stlačiť aj markizácku stálicu Chart Show.

Prišla však pandémia koronavírusu a fanúšikovia, ktorých dej naplno pohltil sa museli zmieriť s výraznou redukciou vysielania. Jojka vysielala v marci a apríli už len jednu epizódy týždenne a dúfala, že kým sa jej minú predtočené časti, tak sa situácia upokojí. Realita je diametrálne odlišná a ani po dvoch mesiacoch produkčného vákua sa kamery znova nerozbehli.

Diváci tak márne čakajú na ďalšie pokračovanie, ktoré televízia medzičasom aj potvrdila. Kedy však vzniknú nové epizódy a čo je dôležitejšie, kedy sa teoreticky dostanú do vysielania, tak to je veľká neznáma.

Pritom ohlasy na Nový život a aj jeho finále hovoria jasnou rečou. Fanúšikovia netrpezlivo očakávajú akúkoľvek správu o svojom obľúbenom seriáli. Jojke zanechávajú hromadne odkazy: „Skvelý seriál – Tešíme sa na druhú sériu – Dúfame, že bude pokračovanie – Môj obľúbený seriál.“

Stále však platí oficiálne stanovisko televízie, ktoré je známe niekoľko týždňov. Situáciu vedenie stále mapuje a akonáhle to situácia dovolí, tak sa kamery rozbehnú. Divákom nezostáva nič len čakať. Teraz sa situácia výrazne mení, keďže prišlo povolenie nakrúcať a začínajú sa preteky s časom. Priorita je jediná, čo najrýchlejšie začať produkovať premiéry s prihliadnutím na bezpečnosť.

Seriál Nový život Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Simona Kollárová, Alexander Bárta a Henrieta...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život #koronavírus