Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké finále aj napriek korone! Je Jenny na konci svojej seriálovej cesty?

Jojkárska lekárska dráma počas minulých dvoch mesiacov poprela trend, ktorý nastolili slovenské televízie. Aj napriek kríze sa nesťahovala z obrazoviek a diváci videli všetkých desať epizód bez obmedzení.

29.04.2020 07:00
jenny, seriál jenny, Foto:
Jenny má pred sebou poslednú epizódu. Dozvie sa dobré správy od lekárov? Vyhrá jej tanečná skupina súťaž? Bude naďalej s Oliverom?
debata

Jenny ako jeden z mála seriálov v súčasnej situácii sa vysielali v premiére a aspoň čiastočne Jojka tĺmila drvivé dôsledky koronavírusovej krízy, ktorá začiatkom marca zničila, okrem iného, aj podobu jarnej televíznej sezóny. Jarná novinka to však poriadne tažké ešte pred premiérou, keďže súperila s markizáckymi Červenými páskami o to, kto prvý uvedie žánrovo podobní seriál.

Prvé mesiace roka toto bola jedna z najhorúcejších televíznych tém, nikto vtedy ani netušil, že vybičované týždne šmahom zmení vírus a všetko bolo úplne inak. Na daný stav doplatili nielen televízie, ale aj diváci. Konkurenčný seriál dostal stopku po dvoch častiach, Jenny sa vysielala ďalej, ale viackrát sa menil vysielací slot. Seriál to ustál a povedal svoj komplikovaný príbeh a získal si srdcia divákov.

Už v stredu večer povie Jenny svoj posledný príbeh a zavŕši sa jej cesta za zdravím. Diváci mali možnosť počas desiatich týždňov vidieť kompletnú genézu vývoja onkologického ochorenia. Drsný začiatok, keď sa ukázal priebeh liečby, vedľajšie účinky, ťažké stavy medzi životom a smrťou, ale aj samotný fatálny koniec jednej z hlavnej postáv, vystriedali pohľady na stav po liečbe v nemocnici.

Mladá bojovníčka, ktorú boj o život zmenil, sa musela vrátiť do sveta „predtým“, ten bol pre ňu už akosi cudzí. Návrat do školy, návrat do tanečnej skupiny, komunikácia s učiteľmi, priateľmi. Rozumel jej iba Oliver, jej láska. Nad Jenny stále visí otáznik, či liečba zaberá a či konečne získa svoj život späť? Podarí sa vyhrať tanečnú súťaž? Čo bude s Oliverom?

Veľké finále uvidia diváci v stredu o 21:30 na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Jenny #koronavírus #koronakríza