Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

A je to tu! Jojkársky seriál končí pre koronakrízu, takto vyzerá posledná časť

Divákom nezostáva nič iné, len sa zmieriť s faktom, že posledné dva mesiace televízie nevyzerajú tak, ako boli zvyknutí. Koronakríza zmenila všetky aspekty života, ekonomiky, každého štátu. Súčasťou toho sú aj výrazné obmedzenia v televíznej produkcii.

22.04.2020 07:00
nový život, Foto:
Seriál Nový život naplno zabodoval medzi Slovákmi.
debata (1)

Jojka aj tomu, že podobne ako všetci ostatní televízni hráči stopla nakrúcania ešte začiatkom marca, snažila sa, čo najdlhšie udržať na obraze viaceré programy. Medzi nimi bol aj obľúbený seriál Nový život, ktorý si získal srdcia Slovákov. Fanúšikovia sa museli zmieriť, že dostali len jednu epizódy týždenne namiesto troch, ako boli zvyknutí, avšak odmenou im bolo dlhodobejšie vysielanie. Tomu je však koniec.

Nenaplnil sa scenár, že bezpečnostné a hygienické obmedzenia budú v platnosti len niekoľko týždňov. Mylne si aj televízie mysleli, že sa veľmi skoro vrátia k štandardnému chodu a diváci by výpadok jarných programov pocítili len minimálne. Nestalo sa. Televízna kríza má už obrie rozmery a jej následky budú trvať ešte mesiace.

Upútavka na poslednú časť Nového života.

Nový život sa nechcene musí rozlúčiť s divákmi. Jojke sa podarilo aspoň natočiť prvú avizovanú várku častí, ktoré avizovala pri januárovom štarte. Prvá séria má 40 epizód a tú poslednú uvedie už túto stredu večer.

„Finálnu 40. epizódu seriálu Nový život odvysielame v stredu 22.apríla. Scenáristický tím pod vedením Danice Hričovej a Petra Kolečka aktuálne pripravuje nové časti, ktoré začneme nakrúcať hneď, ako nám to situácia dovolí. V programovom slote ho nahradí pôvodný rodinný seriál televízie Joj – Hotel,“ povedala pre Pravdu PR manažérka Katarína Nosková.

V súčasnosti sú televízie extrémne zdržanlivé v náznaku akýchkoľvek termínov možných návratov štábov na pľac.

Seriál Nový život Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Simona Kollárová, Alexander Bárta a Henrieta...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život #koronavírus #koronakríza