Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárskej Jenny sa televízna kríza nedotkla! Teraz ukáže nechutné ľudské predsudky

Jojkárska jarná novinka Jenny sa napokon dovysiela celá, čím potvrdí ojedinelý prístup televízie voči aktuálnej koronakríze. Ako jeden z mála seriálov ho televízna kríza nezasiahla a Jojka sa Jenny rozhodla vysielať bez obmedzení. Do konca seriálu zostávajú už len dve epizódy.

22.04.2020 07:00
jenny, seriál jenny, simon štubniak, barbora... Foto:
Herci Simon Štubniak a Barbora Očenášová v seriáli Jenny.
debata

S blížiacim sa koncom desaťdielnej sa posúva aj ukážka života pacienta s rakovinou. Jenny sa vrátila do školy, plná očakávaní, nadšenia, ale aj obáv. Kým pre zdravého človeka sú povinnosti na obtiaž, pre mladú pacientku to bola šanca, ako byť zase „normálna“. Jej návrat však nebol podľa jej predstáv. Chcela byť nenápadná, stal sa presný opak. Jej miesto v rozhlase prebrala jej spolužiačka Melody, ktorá sa stala v deji nositeľom negatívnej postavy. Jenny poriadne znepríjemňuje ži­vot.

Seriál Jenny Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Barbora Očenášová v seriáli Jenny.

Od začiatku na ňu útočí a je ukážkou toho, ako môžu vyzerať nechutné ľudské predsudky o tom, že by niekto mohol zneužívať chorobu vo svoj prospech. Hlavná hrdinka začína pochybovať o správnosti svojho návratu, všetci okolo nej chodia po špičkách a ona by chcela presný opak. Nad vodou ju drží Oliver, ktorý mohol opustiť nemocnicu a užíva si pocit, že je doma. Dodáva jej silu bojovať za normálny život a aj za návrat do tanečnej skupiny.

Deviata epizódu, ktorú Jojka uvedie v stredu o 21:35 bude opäť poriadne vybičovaná. Melody nebude mať hranicu. Ukáže sa, že chce Jenny odstrániť z cesty. Navyše Olivera čaká ďalší boj o život. Nepremeškajte predposlednú epizódy, veľké finále už budúcu stredu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Jenny #koronavírus