Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Jenny ukázala to, o čom sa ťažko hovorí! Koniec sa blíži...

Do konca desaťdielnej série zostávajú už len tri epizódy, diváci uvidia vyvrcholenie príbehu 29. apríla.

15.04.2020 07:00
jenny, seriál jenny, barbora očenášová, Foto:
Ďalšia epizóda Jenny je pripravená pre divákov v stredu o 21:35 na Jojke.
debata

Minulotýždňová siedma epizóda Jenny sa zaradilo medzi najdojemnejšie. Spočiatku tomu síce nič nenaznačovalo, avšak blížiaci sa koniec epizódy rozplakal takmer každého. So seriálom sa rozlúčila Tomáš (Simon Juhász), ktorý vytvoril neopakovateľnú a vtipnú postavu.

Jeho diagnóza a vyhliadky neboli od začiatku seriálu veľké a on to dobre vedel. Avšak veril v zázrak, ktorý sa nestal. Tvorcovia mu však pripravili dôstojnú bodku, keď nakúpil všetkým svojim blízkym darčeky a prostredníctvom nich im zanechal odkaz.

Bolo to posledné, čo spravil. Boj s rakovinou je spojený aj s fatálnym koncom. Tvorcovia seriálu nabrali odvahu a na televíznych obrazovkách ukázali aj túto možnosť. Veľmi reálnu. Kým doteraz diváci videli priebeh choroby, liečbu, vedľajšie účinky, ale aj návrat domov a popasovanie sa s bežnou realitou. Smrť je pri každom pacientovi až priveľmi aktuálna a nikto nemá garanciu, že sa jej vyhne.

Seriál Jenny Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Barbora Očenášová v seriáli Jenny.

Seriál je tak o niečo bližšie k svojmu záveru. V stredu večer je pre divákov pripravená už ôsma epizóda z desiatich. Jenny čaká veľký deň, ubehlo už niekoľko mesiacov od jej návratu domov. Nastal čas urobiť ďalší krok a vrátiť sa do školy. No nepôjde všetko tak, ako si mladá bojovníčka predstavovala…

Premiérovú epizódu Jenny uvidíte v stredu o 21:35 na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Jenny