Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka pritvrdí! Jenny sa bude musieť pozrieť do očí najväčšiemu strašiakovi

Opäť je tu streda a fanúšikovia jojkárskeho seriálu Jenny dobre vedia, čo to znamená. Večer sa dočkajú ďalšej epizódy! O 21:35 je na rade už siedma epizóda a seriál sa pomaly, ale iste chýli k svojmu záveru.

08.04.2020 07:00
jenny, seriál jenny, barbora očenášová, táňa... Foto:
V stredu večer je pre divákov pripravená už siedma epizóda.
debata

Desaťdielna séria má pred sebou už iba niekoľko týždňov vo vysielaní a dej začína poriadne gradovať. Jenny má za sebou prvý ťažký boj o život, zažila si krušné časy, keď bola v kóme. Do života ju vrátila zosnulá mama, s ktorou sa stretla „medzi životom a smrťou“. Mladá pacientka má však viacero dôvodov zabojovať. Doma ju čaká otec, babka, brat a samozrejme Oliver – láska, ktorá ju stretla na tom najnepravdepo­dobnejšom mieste – v nemocnici.

V minulotýždňovej epizóde sa Jenny konečne dostala domov. Na zvončeku si odzvonila nemocničnú liečbu, jej stav sa výrazne zlepšil a teraz bude musieť na liečbu už „len“ dochádzať. Avšak kritický čas trávila s Oliverom a Tomášom a tí jej veľmi chýbajú. Doma bolo akosi všetko zvláštne čudné a razom cudzie. Kým ona chce byť zase „normálna“, okolie k nej pristupuje s najväčšou opatrnosťou a vznikajú prvé konflikty.

Prostredníctvom tejto dejovej linky chcú tvorcovia ukázať laickej verejnosti ďalšiu fázu a dôsledky prebiehajúcej liečby a problémy, ktoré zažíva nielen pacient, ale aj jeho okolie. Najnovšia epizóda, v poradí už siedma, postupne ukáže ďalšie malé krôčiky Jenny a jej návratu do života. Prvé povinnosti v škole má za sebou, návrat do tanečnej skupiny je v nedohľadne, avšak priateľky sú jej oporou. Oliver má za sebou operáciu nohy, v ktorej mal nádor. Do nemocnice prichádza nová pacientka a Tomáš by si rád našiel lásky, rovnako ako jeho najlepší priateľ…

Seriál Jenny Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Barbora Očenášová v seriáli Jenny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Jenny #koronavírus