Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Jenny vstupuje do druhej polovice! A to s veľkými problémami

Stredajšie večery patria na Jojke ešte stále premiéram, ktorých je v súčasnosti na obrazovkách ako šafránu. Diváci sa môžu tešiť nielen na ďalšiu časť Nového života, ale aj pokračovanie jarnej novinky Jenny.

01.04.2020 07:00
jenny, Foto:
Jenny v minulej časti zazvonila a mohla ísť domov. No problémy sa rozhodne nekončia!
debata

Už druhý týždeň po sebe sa Jenny vysiela opäť v stredu, dnes to nebude výnimka. Šiesta epizóda, ktorá otvorí druhú polovicu série je pre divákov pripravená opäť o 21:35. Minulotýždňová epizóda bola pre dej zlomová. Mladá bojovníčka mohla zazvoniť na zvonček, čo je znamenie ukončenia liečenia v nemocnici. Boj však nemá ani zďaleka vyhratý. Jenny vyhrala jeden súboj, nie vojnu.

Prečítajte si exkluzívny rozhovor so seriálovou Jenny v článku: Barbora Očenášová z najnovšieho seriálového hitu: Jenny si ma našla sama

Tvorcovia sa rozhodli do deja zakomponovať všetky fázy priebehu leukémie. Prvá polovica ukázala príznaky, prejavy na tele, diagnostiku, priebeh liečby, ale aj jej ťažký priebeh. Dnešná epizóda bude míľnikom. Prehupne sa do ďalšej fázy života onkologického pacienta. Čo sa stane, keď sa Jenny vráti domov? V nemocnici, paradoxne, začala nový život, spoznala lásku, nových priateľov, bola obklopená ľuďmi, ktorí jej rozumejú. Razom domov pôsobí zvláštne, všetko je akési cudzie.

Seriál Jenny Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Barbora Očenášová v seriáli Jenny.

Seriál nemá problémy s priazňou divákov, ale ukáže reálne problémy rodičov, rodiny, priateľov a pacienta! Ako sa má okolie k Jenny správať, keď je evidentné, že to už nie je tou osobou, akou bývala? Ona chce byť sebestačná, normálna. Rodina jej to nedovoľuje, bojí sa o jej bezpečnosť, zdravie. A prichádzajú na rad konflikty. Myšlienkami je inde. So svojimi kamarátmi, priateľom, tí ísť domov nemohli a stále zvádzajú nevyrovnaný boj.

Šiestu epizódu Jenny uvidíte v stredu o 21:35 na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Jenny