Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka pokračuje s vysielaním Jenny aj napriek pandémii! Pozor na túto zmenu

Aspoň zopár premiér zostalo vo vysielaní! Obľúbený seriál Jenny, ktorý si podmanil srdcia divákov na Slovensku pokračuje bez vynútenej pauzy aj tento týždeň!

25.03.2020 07:00
jenny, seriál jenny, barbora očenášová, Foto:
Piata epizóda Jenny je pripravená pre divákov vo štvrtok o 20:35 na Jojke.
debata

Avšak televízia JOJ robí na poslednú chvíľu ďalšiu operatívnu zmenu vo vysielaní. Jenny sa tento týždeň bude vysielať opäť v stredu o 21:35, teda vo svojom pôvodnom slote z času, keď vypukla televízna kríza a stanice v priebehu pár hodín a dní sa museli vzdať svojej nabitej jarnej ponuky.

Aktuálna vysielacia štruktúra sa nedá nazvať inak ako provizórium. Televízia JOJ síce pozastavila výrobu nových epizód obľúbených relácií, avšak netýka sa to Jenny, ktorá má poslednú klapku dávno za sebou.

Prečítajte si exkluzívny rozhovor so seriálovou Jenny v článku: Barbora Očenášová z najnovšieho seriálového hitu: Jenny si ma našla sama

Už dnes večer dojemná lekárska dráma uzavrie svoju prvú polovicu série. Na programe je piata časť, ktorá bude pre celý dej zlomová. Desaťdielna miniséria má jasne danú štruktúru. Prvé epizódy boli poriadne emočne náročné, keď Jenny zistili krutú diagnózu a začal sa jej boj s leukémiou.

Seriál Jenny Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Barbora Očenášová v seriáli Jenny.

Celý život sa jej obrátil hore nohami, po tragickej smrti milovanej matky zostala sama s otcom, bratom a babkou. Teraz sa rok po smrti ocitla na prahu života a smrti. Tvorcovia divákov rozhodne nešetrili, autenticky ukázali začiatok choroby, jej príznaky, priebeh, diagnostiku, ale aj komplikácie, keď sa Jenny ocitla v kóme a život jej visel na vlásku.

Mladé dievča musela nájsť dostatok sily, aby sa vrátil späť medzi živých, k čomu jej pomohla aj milovaná mama. Piata epizóda bude plná nádeje. Pôjde Jenny konečne domov? Aké budú jej výsledky? Navyše sa naplno vložiť do vzťahu s Oliverom, ktorého čaká vlastný boj o prežitie! Musí podstúpiť operáciu nohy, v ktorej má nádor. Po dlhých mesiacoch strávených v nemocnici sa pripravuje aj na tú najhoršiu alternatívu…

Zazvoní Jenny na zvonček a bude môcť ísť domov?

Nepremeškajte najnovšiu časť Jenny, už v stredu o 21:35 po Novom živote na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Jenny #Barbora Očenášová