Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zmätky pokračujú! Markíza na poslednú chvíľu sťahuje premiéru zábavnej šou

To, čo platilo ešte pred pár hodinami, aktuálne už neplatí! Televízie musia meniť svoje plány z hodiny na hodinu. Dôvod? Koronavírus. Televízny líder ešte pred pár dňami mal v úmysle robiť prvé zmeny v programovej štruktúre s cieľom zmeniť výkon najslabšieho dňa v týždni. Zároveň táto zmena mala zamiešať kartami a podkúriť Jojke.

18.03.2020 07:00
adela vinczeová, dano dangl, 2 na 1, Foto:
Zábavná šou 2 na 1 sa na poslednú chvíľu nevráti. Ako náhradu Markíza ponúkne reprízy Chart Show.
debata

Práve stredy patrili od januára novým epizódam Chart Show, ktorá kedysi zabezpečovala Markíze vysoké nadpriemery. Rok 2020 sa však túto šou nezačal s úplným úspechom a výkon relácie skôr dokázal uhrať priemerné hodnoty, čo využila konkurenčná Jojka a jej Nový život práve v tento deň dosahoval najlepšie výsledky a pravidelne, čo do počtu divákov porážal Markízu.

Niekoľkokrát sa Jojke podarilo dokonca prekročiť hranicu 500-tisíc divákov. Od marca k tomuto seriálu pribudla dojemná novinka Jenny. Aj tu však nastáva zmena! Jenny sa, po novom, posúva na štvrtok, premiérové epizódy diváci uvidia už o 20:35. Nový život sa bude vysielať už len jedenkrát do týždňa a to práve počas stried.

Markíza mala ideu dať Chart Show prestávku a vytiahnuť minuloročný tromf. Vrátiť sa mala šou 2 na 1 s Adelou Vinczeovou a Danom Danglom. Produkčne extrémne náročná relácia v roku 2019 lámala rekordy sledovanosti, preto nebolo prekvapením, že televízia v nakrúcaní pokračovala. Avšak darí sa vyprodukovať len obmedzený počet epizód a to je kameň úrazu nasadenia. 2 na 1 by vyplnila len niekoľko týždňov vo vysielaní, vzhľadom na zákaz nakrúcania, nové časti sú len v príprave.

Práve od návratu 2 na 1 si Markíza sľubovala vylepšenie skóre počas stried a oslabiť Nový život, ktorý má však veľkú výhodu vo veľmi lojálnom publiku. S okamžitou platnosťou platí najnovšia zmena, 2 na 1 sa vysielať nebude. V programe zostáva Chart Show, avšak televízia ponúkne len reprízové časti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Nový život #seriál Jenny