Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pohodlne sa usaďte! Toto všetko vás čaká v televízii najbližší týždeň

Slovenské televízie majú za sebou veľmi dôležitý týždeň. Začala sa jarná časť televíznej sezóny a na obrazovky sa dostalo veľa nových relácií a seriálov. O to viac bola pozornosť upriamená na vývoj sledovanosti a znova sa potvrdilo, že diváci vo veľkom sledujú ponúknuté programy.

08.03.2020 07:00
debata
Jarná časť televíznej sezóny je v plnom prúde a... Foto: TV Markíza/TV JOJ/RTVS
jenny, červené pásky, pán profesor, superstar, hniezdo, nový život, susedia, Jarná časť televíznej sezóny je v plnom prúde a môžete sa tešiť na premiérovú epizódy obľúbených programov!

Superstar na Markíze dosahuje najlepšie čísla za posledné roky a poráža v komerčnej cieľovke svoju konkurenciu. V nedeľu večer sa diváci môžu tešiť už na štvrtú epizódu, v ktorej sa na kastingoch predvedú ďalšie (ne)talenty. RTVS pokračuje vo vysielaní svojho hitu Hniezdo, ktoré je najsledovanejším seriálom na Slovensku, čo sa týka počtu divákov. Stabilne sa drží nad 500-tisícovou hranicou. Jojka má pripravené ďalšie V siedmom nebi.

Nový pracovný týždeň samozrejme odštartujú Oteckovia, ktorí zdolajú veľký míľnik. Majú za sebou už 400 odvysielaných epizód. Menšia televízia Doma od 18:30 vráti do vysielania seriálový megahit Dobrý doktor (The Good Doctor). Zopakuje najprv prvú sériu, na ktorú nadviaže premiéra dlho sľubovanej druhej a rovno aj tretej série, ktorá sa aktuálne končí v USA. Večer na Markíze otvoria tradične Susedia a po nich bude pripravená druhá časť Pána profesora. Oproti nim bude stáť na Jojke neohroziteľné Inkognito.

Utorok sa mnohí iste tešia na druhú epizódu nového slovenského hitu Červené pásky. Pre Jojku to znamená, že sa po pár dňoch znova ukážu nové epizódy Nového života. V stredu po ňom je pripravená už tretia epizóda dojemnej drámy Jenny. Vo štvrtok na Markíze sa ponesie v znamení humoru, diváci uvidia ďalšiu časť 11. série Hornej Dolnej. Piatok na Jojke zmenil podobu po stiahnutí neúspešnej komediálnej minisérie Bola raz jedna škola. Patrí filmom, avšak už 20. marca príde megašou Zlatá maska.

Pozrite si video výber televíznej ponuky na najbližšíe dni a zostanete v obraze! Nič vám neujde!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Superstar #televízia JOJ #Horná Dolná #oseriáloch #The Good Doctor #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Jenny #seriál Hniezdo #seriál Pán profesor #seriál Červené pásky