Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pre túto rolu odišiel Maštalír do Markízy! Toto je novinka Pán profesor

Najbližší pondelok pojme Markíza naozaj veľkolepo a veľmi ofenzívne voči konkurencii. Jarná fáza televíznej sezóny sa naplno začína spolu s ňou záverečný boj o diváka pred letom, keď panujú televízne suchoty.

25.02.2020 07:00
seriál pán profesor, pán profesor, tomáš maštalír, Foto:
Už o niekoľko dní sa Tomáš Maštalír predstaví v novinke Pán profesor.
debata

Už druhého marca televízie vytiahne najmä proti Jojke ťažké kalibre. Po trojmesačnej pauze sa vrátia Susedia s ôsmou sezónou. Vrátia sa do svojho tradičného vysielacieho okna, znova budú konkurovať obľúbenému jojkárskemu Inkognitu. Práve Susedia sú zárukou nadpriemernej sledovanosti, teraz však budú mať ďalšiu dôležitú úlohu. Budú zároveň tvoriť nábehovú krivku pre jarnú markizácku novinku – Pán profesor.

Nový seriál sa bude vysielať hneď po Susedoch a televízia ho veľmi šikovne nasadila, aby si zabezpečila šancu na vyššiu sledovanosť. Práve kvôli Pánovi profesorovi dal herec Tomáš Maštalír prednosť Markíze, pričom sa viac spájal s projektami Jojky.

Pán profesor je slovenskou verziou mimoriadne úspešného nemeckého seriálu s pôvodným názvom Der Lehrer. Televízia RTL od roku 2009 odvysielala už 7 sezón seriálu, pričom stále dosahuje nadpriemernú sledovanosť a vynikajúco sa mu darí najmä u mladších, reklamne atraktívnych divákov. O tom, že sa formát úspešne adaptoval v našom regióne, svedčia aj skvelé výsledky maďarskej verzie, ktorá sa vysiela od roku 2018. Najnovšie sa vlastného Pána profesora dočkali tiež diváci v Rumunsku.

V hlavných úlohách sa predstavia slovenské herecké hviezdy najvyššieho kalibru ako Tomáš Maštalír, Gabriela Marcinková a Roman Luknár a predovšetkým aj nové mladé herecké talenty, ktoré sa predstavia v úlohách študentov. Pozrite si prvé upútavky k novému seriálu v priložených videách!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor