Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Vyberiete si? Túto jar uvidíte toľko slovenských seriálov, ako nikdy predtým

Už o niekoľko hodín to celé vypukne! A bude to veľké! Televízna jar prinesie na obrazovky najväčší počet seriálov za posledné roky. Do boja o diváka zasiahnu všetky tri najväčšie televízie na Slovensku a budete mať, čo robiť, aby ste všetko stíhali sledovať. Čo si rozhodne nenecháte ujsť?

29.02.2020 07:00
debata
Ktoré seriály si vyberiete? O vašu priazeň sa... Foto: TV Markíza/TV JOJ/RTVS
rtvs, markíza, joj, Ktoré seriály si vyberiete? O vašu priazeň sa uchádzajú všetky tri najväčšie slovenské televízie.

Televízia Markíza

1. Susedia – 8. séria

Už v pondelok 2. marca sa vracia na obrazovky absolútna a pre divákov už neodmysliteľná stálica pondelkových večerov. Televízia Markíza ponúkne už ôsmu série svojho nadpriemerne sledovaného sitkomu.

2. Pán profesor – nový seriál

Hneď po Susedoch, ktorí majú tendenciu vyrobiť silnú nábehovú krivku divákov, sa objaví na obrazovkách Markízy jej prvá jarná novinka – Pán profesor, v ktorej sa v hlavnej úlohe objaví Tomáš Maštalír, ktorého sa podarilo zlákať z Jojky.

3. Červené pásky – nový seriál

V utorok, 3. marca sa divákom Markízy predstaví druhá jarná novinka, ktorá ukáže svet chorých detí. Tie musia v nemocnici zviesť svoj najťažší boj o prežitie. Za seriálom stoja tvorcovia lekárskej drámy Sestričky a dá sa očakávať, že aj z tohto seriálu bude veľký hit.

4. Horná Dolná – 12. séria

Vo štvrtok, 5. marca sa zimnej prestávke vráti do svojho tradičného slotu aj stálica, bez ktorej by sa Markíza nezaobišla. Horná Dolná štartuje neuveriteľnú 11. sezónu.

5. Oteckovia – 5. séria

Od polovice januára sú tu pre divákov k dispozícii aj podvečerní Oteckovia. Ich piata séria znova žne divácke úspechy a patrí k najsledovanejším programom dňa.

Televízia JOJ

6. Jenny – nový seriál

Na boj o diváka rozhodne nerezignuje ani Jojka. Už v nedeľu, 1. marca spustí svoje lekársku drámu Jenny, príbeh o 15-ročnom dievčati, ktorej do života kruto zasiahne rakovina sľubuje nefalšované emócie.

7. Nový život – 1. séria

Naďalej pokračuje aj rodinný seriál Nový život, ktorý si od januára expresne našiel státisíce divákov. Jojka ním vypĺňa utorkový, stredajší, štvrtkový hlavný vysielací čas.

8. Bola raz jedna škola – 1. séria

Piatky, od polovice februára patria bláznivej minisérie o netradičnej škole, netradičných učiteľoch, premotivovaných rodičoch a neposedných deťoch.

RTVS

9. Hniezdo

Neodmysliteľnou súčasťou nedeľných večerov je seriál Hniezdo z produkcie RTVS. Moderný seriál s nevšednou zápletkou si vybudoval silnú divácku základňu, ktorá odoláva aj silnej konkurencii Superstar alebo V siedmom nebi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #seriál Jenny #seriál Hniezdo #seriál Pán profesor #seriál Bola raz jedna škola #seriál Červené pásky