Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zvládne Jojka ťažkú konkurenciu? Toto je seriál Jenny, poďte sa zoznámiť...

Už v nedeľu 1. marca predstaví Jojka desaťdielnu minisériu Jenny, ktorá svojim námetom otrasie každým divákom. Prinesie dojemný príbeh o 15-ročnom dievčati s rakovinou. Seriál síce predbehne markizácke seriály Pán profesor a Červené pásky, avšak bude musieť zvládnuť ťažkú konkurenciu v podobe Superstar alebo Hniezda. Televízia sľubuje vybičované príbehy, silné emócie a najmä nekonečnú nádej.

26.02.2020 07:00
jenny, seriál jenny, barbora očenášová, Foto:
Herečka Barbora Očenášová v seriáli Jenny.
debata

Jenny – Barbora Očenášová

Má 15, ale ešte si živo pamätá, keď sa pred tromi rokmi dozvedela o tragickej autonehode svojej mamy. Aj keď to bola tvrdá a nečakaná rana osudu, Jenny sa dokázala vrátiť k životu aktívnej a veselej teenagerky, ktorá má rada tanec a sladkosti. Okrem toho má svoju show v rannom rozhlase na 8-ročnom gymnáziu. Síce nemá frajera, ale je si istá, že sa jedného dňa objaví. Keď sa na jej impulz tanečná skupina prihlási do súťaže stredných škôl, začne sa pre ňu vzrušujúce obdobie. Vie, že budú musieť tvrdo trénovať, ale ak sa človek neposúva, tak snáď ani nedýcha.

Milan – Ján Koleník

Má svoju malú stavebnú firmu, kde pracuje viac rukami ako mozgom. Smrť ženy (Vlastina Svátková) ho neuveriteľne zasiahla. Zmyslom života sa stali jeho deti, ktoré si z neho robia srandu, lebo plače pri Titanicu. Aj keď oceňuje romantiku filmu, sám pre seba už romantickú nádej nevidí. Mal sarkastickú ženu, ktorú ľúbil a prišiel o ňu.

Leo – Šimon Daniel

Je presne taký, ako sa dá od chalana na základnej čakať. Zbožňuje počítačové hry, má naj kamoša Karola a aj keď si mamu pamätá menej, aj jemu strašne chýba. Občas zalezie sestre do postele, čo Jenny otravuje, ale chápe, že mu to pomáha.

Bibi – Ráchel Matejovičová

Je neuveriteľne lojálna a pokojne by za Jenny dala život, alebo minimálne niekomu facku. Tancuje s ňou v tanečnej skupine a tanec má rada, aj keď nie až tak ako Jenny. Bibi by najradšej v mladosti premrhala čo najmenej energie na pohyb a sústredila sa na hľadanie frajera, čo sa jej aj podarí a s futbalistom Ferom vytvoria silnú dvojku.

Seriál Jenny Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Barbora Očenášová v seriáli Jenny.

Babka – Zuzana Krónerová

Musí tráviť v dome svojho syna oveľa viac času. Treba sa postarať o Lea, pretože otec bude väčšinu času v nemocnici. Leo správe príliš nerozumie, ale je dosť starý na to, aby vedel, že je to vážne.

Laura – Táňa Pauhofová

Je presne taká, o akej sníva každý pacient. Keď treba sarkastická a keď treba motivovať, motivuje. Sama si v mladom veku prešla rakovinou. Jenny ju nazýva svojím strážnym anjelom. Otcovi sa zapáči ako žena, aj ako osobnosť, a to veľmi. Laure sa zasa páči otec, ale snaží sa ostať profesionálna. Špeciálne preto, lebo raz jej už vzťah s rodičom pacienta nevyšiel.

Oliver – Simon Štubniak

Rád kreslí, vie spievať, aj hrať na gitare a Jenny je pre neho rovnako fascinujúca. Jediným problém je, že nemocnica láske príliš neželá. Oliver má vážnejšiu chorobu ako Jenny a jeho mama Alena (Lenka Barilíková) mu s dôrazom pripomína, že láska je pre zdravých a ľudí s budúcnosťou. Nech sa najprv vylieči.

Tomáš – Simon Juhász

Jazdí na vozíku, hrá videohry a je tak nad vecou, ako to je len možné. Niekto by ho dokonca nazval morbídnym. Vie, že je extrémne chorý a tak si môže hovoriť, čo chce. Kto mu to zakáže? Aj keď má moc povedať každému, či si myslí, tak ju využíva správne. Áno, má čierny humor, ale zároveň sa stará. Chce každého, koho stretne rozosmiať. A potom uraziť. Ale hlavne rozosmiať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Ján Koleník #oseriáloch #seriál Jenny