Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokloniť sa musela aj Jojka! Svadba na prvý pohľad poriadne potrápila Nový život

Vyzerá to tak, že Markíze nakoniec risk s nevšednou reality šou nakoniec vyjde na 100%. Zdanlivo prudérne pôsobiaci Slováci nie sú zrejme až tak konzervatívni, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Výkon Svadby na prvý pohľad rastie z týždňa na týždeň a siahla si už aj vrchol.

13.02.2020 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Popularita kontroverznej šou naďalej rastie.
debata

Minulotýždňová štvrtková epizóda priniesla Markíze nový rekord v sledovanosti a s jednoznačnou prevahou si poradila aj s konkurenčným jojkárskym Novým životom. Slovákom sa táto šou dostala naplno pod kožu a čím ďalej, tým viac sú zvedaví na ďalšie netradičné osudy troch párov, ktoré si povedali svoje áno ešte predtým, ako sa spoznali.

V strategickej skupine 12 – 54 výrazne reality šou zabodovala a značne potlačila výkon Nového života. Vysielaná epizóda bola opäť najsledovanejším nespravodajským programom dňa s doposiaľ druhým najvyšším ratingom 9,4% a rovnako aj s druhým najlepším trhovým podielom 25,0%. Jojka sa musel zmieriť s trhovým podielom na úrovni 17,2%.

Svadobná šou obzvlášť oslovila mladé ženy vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase jej vysielania zabezpečili trhový podiel 36,6%. Ďalší vývoj vo vzťahoch jednotlivých párov, ktoré sa prvý raz videli až v deň svojej svadby, si nenechalo ujsť 441-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Nateraz rekordný počet divákov si drží epizóda vysielaná pred dvoma týždňami. Vtedy si šou pustilo až 487-tisíc divákov a svojim výkonom dýchala na chrbát aj zdanlivo neporaziteľným Oteckom.

Nový život na Jojke však výrazne zamiešal kartami v utorok a stredu minulý týždeň. Televízia sa pochválila, že v utorok sledovalo až 462-tisíc divákov s 9,9% sledovanosťou a 20,6% podielom na trhu. V stredu svoj výkon ešte zvýšil – so 463-tisíc divákmi dosiahol 9,9% sledovanosť a až 20,7% podiel na trhu. Na Markíze mal Utajený šéf v utorok 19,8% share a Chartshow v stredu len 15,3% podiel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Nový život #Svadba na prvý pohľad