Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka pritvrdzuje boj s Markízou! Pozrite si prvé zábery z nového seriálu Jenny

Už o niekoľko týždňov sa na obrazovkách rozbehne absurdný boj kto z koho. Markíza s Jojkou proti sebe postavia žánrovo na vlas rovnaké seriály, pričom každý chce byť víťaz.

17.02.2020 07:00
seriál jenny, jenny, táňa pauhofová, bára... Foto:
Jenny sa už čoskoro objaví vo vysielaní Jojky.
debata (1)

Už teraz sa stanice predbiehajú s propagáciou jarných seriálových noviniek, aby si uchmatli pozornosť diváckej základne. Kým Markíza chystá do vysielania Červené pásky o detských onkologických pacientoch, Jojka má v zálohe dojemný príbeh o 15-ročnej Jenny, ktorej sa život obráti naruby s príchodom nemilosrdnej diagnózy. Konkurenčný boj je nemilosrdný a televízie sa predbiehajú, ktorá skôr niečo zverejní o novom seriáli. V tomto smere Jojka šliapla na plyn a posledné dni intenzívnej promuje Jenny.

Po oficiálnom predstavení seriálu, teraz prichádza unikátny hudobný klip, ktorý je zároveň znelkou celého seriálu prináša prvé zábery priamo z deja seriálu. Diváci tak majú, predčasne, vidieť viacero kľúčových scén, ktoré poslúžia na rozbehnutie celého deja.

Videoklip sa nakrúcal na chodbe v nemocnici, kde uplynulé mesiace pripravoval štáb spolu s hercami nový seriál JENNY. Okrem speváka a vokalistov diváci v klipe premiérovo uvidia aj krátke fragmenty z pripravovaného seriálu a tiež hercov, ktorí v ňom účinkujú – Báru Očenášovú ako Jenny, Jána Koleníka ako otca Jenny, zdravotnú sestričku Táňu Pauhofovú, či starú mamu, ktorú stvárni Zuzana Kronerová. Curly Simon (Simon Štubniak), ktorý pre seriál zložil zamilovanú pieseň, si v seriáli zahrá pacienta Olivera, ktorý hlavnej hrdinke aspoň ako tak spríjemní pobyt v nemocnici.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Táňa Pauhofová #Ján Koleník #oseriáloch #seriál Jenny