Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kontroverzná svadobná šou s novým rekordom! Počet divákov prekvapí...

Vyzerá to tak, že čím viac špiny sa valí na program, tým je väčším magnetom pre divákov. Svadba na prvý pohľad toto tvrdenie len potvrdzuje.

06.02.2020 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Svadba na prvý pohľad má na konte nový divácky rekord.
debata

Minulotýždňová epizóda zaznamenala pre Markízu nový rekord v sledovanosti. A to práve s časťou, na ktorú sa posledné dni v bulvárnej tlači valila špina za jej minulosť. To je však overený recept, ako prilákať zvedavých divákov k obrazovkám.

A Slováci opäť sadli na lep. Kým začiatok vysielania tejto relácie bol kostrbatý a prvá epizóda nepatrila medzi výkvet, ostatné týždne to zmenili a krivka išla smerom nahor a prekročila hranicu 400-tisíc divákov.

Vzostupný trend sledovanosti potvrdila epizóda vysielaná minulý štvrtok. Stala sa dokonca najsledovanejším nespravodajským programom dňa z ponuky všetkých televízií. V celkovom publiku ju tesne prekonali len Oteckovia.

Svadbu na prvý pohľad si celkovo pustilo neuveriteľných 487-tisíc divákov, Oteckov sledovalo 494-tisíc. O úplného ovládnutia televíznej ponuku teda kontroverznú reláciu delil len malý kúsok. Nová epizóda nabrala až 64-tisíc nových divákov oproti minulým vydaniam.

Bodovala aj v komerčnej cieľovke 12 – 54. V nej dosiahla absolútny rekord na úrovni až 9,8% sledovanosti s trhovým podielom 25,4%. Jojkársky Nový život sa musel zmieriť s 19,8-percentným podielom. Celkovo však pri obrazovkách sedelo 437-tisíc divákov, čo len potvrdzuje stabilnú divácku základňu, ktorá si trikrát do týždňa uprednostňuje Jojku. RTVS s retro reláciou Zlaté časy mala share 8,5%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Nový život #Svadba na prvý pohľad