Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Jojka divákov nebude šetriť! Ktorému z nich dáte tento rok šancu?

Rok 2020 bude opäť patriť slovenským seriálom. Najviac noviniek chystá do vysielania, tradične, televízia JOJ. Na ktorý z nich vás najviac zaujal?

01.02.2020 07:00
debata (7)

1. Nový život

Týmto seriálom Jojka odpálila rok 2020 a zadarilo sa jej. Sledovanosť je nadpriemerná a čo do počtu divákov poráža konkurenciu. Práve prostredníctvom tohto seriálu chcela televízia etablovať na Slovensku ďalší dlhodobý seriál a všetko nasvedčuje tomu, že sa tak aj stane. Traja 40-roční najlepší kamaráti – hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia – sa rozhodnú ukončiť svoje dobre rozbehnuté športové kariéry, každý z iného dôvodu – kvôli rodine, zraneniu či len z túžby po zmene. Všetci traja sa ocitnú na začiatku ich nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej vyberú.

2. Bola raz jedna škola

Tento seriál sa očakával už na jeseň minulého roka, vysielacie plány sa však zmenili. Priestor dostane od 14. februára. Bola raz jedna škola vychádza z holandského seriálového fenoménu De Luizenmoeder (Lice Mother), ktorý na miestnej obrazovke, a rovnako v online, zaznamenal absolútne rekordy sledovanosti aj so 40% podielmi na trhu. Jojka z tohto námetu pripravila 10-dielnu minisériu.

3. Jenny

Rodinný dramatický seriál o chorej tínedžerke prináša emotívny a zároveň optimistický pohľad do života mladých ľudí s ťažkou diagnózou. Jenny je 14-ročná vášnivá tanečníčka, ktorá po smrti matky žije len s otcom a mladším bratom. Vysielanie sa očakáva počas tohtoročnej jesene.

4. Slovania

Najdrahší slovenský seriál v dejinách televíznej zábavy prichádza! Slovania s rozpočtom 4 milióny eur a pripravovanými 12 epizódami ponúkne doteraz nevidenú históriu. príbeh sa odohráva v Karpatskej kotline v 7. storočí nášho letopočtu, v čase pred spojením slovanských kmeňov. Na obrazovky by mali Slovania vtrhnúť na jeseň tohto roka.

5. Uhorčík

Pôjde o paródiu na zbojnícke výčiny Jánošíkovej družiny, v ktorej sa historické fakty rozchádzajú a zistíme, že skutočným lídrom a lišiakom v jednej osobe nebol Jánošík, ale Uhorčík! V seriáli sú do deja výrazne zakomponované prvky folklóru s autentickými ľudovými krojmi slovenských regiónov a kostýmami zbojníckej doby.

6. Bodka

Jojka má v talóne seriál, v ktorom hlavnú úlohu hrá pes a Komisár Rex to nie je. Volá sa Bodka. Každý prípad vyrieši trochu lenivý, ale každopádne prešibaný pes Bodka, ktorého myšlienky začne následkom úrazu vnímať iba jeho rovnako lenivý a komplikovaný pán – neúspešný policajný detektív Šimon.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Slovania #seriál Nový život #seriál Jenny #seriál Uhorčík #seriál Bodka #seriál Bola raz jedna škola