Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Táto zima je štedrá na seriály! Ktorý z nich máte najradšej?

Slovenské televízie znova prekvapili. Býva zvykom, že počas zimy neuvádzajú vo väčšej miere nové projekty, tentokrát je všetko úplne inak. Diváci sa od začiatku januára môžu tešiť z prítomnosti viacerých slovenských seriálov.

25.01.2020 07:00
debata
Slovákov počas tejto zimy bavia až tri... Foto: TV Markíza/TV JOJ/RTVS
oteckovia, hniezdo, nový život, Slovákov počas tejto zimy bavia až tri slovenské seriály.

Do boja o priazeň divákov prekvapujúco vstúpili všetky tri slovenské televízie a darí sa všetkým. Markíza vrátila po vianočnej pauze do vysielania Oteckov, ktorí tak započali svoj tretí rok existencie piatou sériou. Jojka vyrukovala s úplnou novinkou, rodinným seriálom Nový život.

Zahanbiť sa nenecháva ani verejnoprávna RTVS, tá ponúka divákom dramatický seriál Hniezdo, ktorý je po dvoch rokoch opäť rýdzo slovenským seriálom z jej produkcie.

Všetky tri seriály prinášajú pre televízie značné nadpriemery. Oteckovia tradične kraľujú podvečerom počas pracovného týždňa. Jojka vysiela Nový život trikrát do týždňa v hlavnom vysielacom čase a RTVS tradične ponúka pôvodnú tvorbu počas nedeľného prime-timu. A práve posledná menovaná, nateraz, v diváckej priazni vyhráva. Hniezdo, do počtu divákov, je jednotkou.

Ktoré z trojice zimných seriálov máte najradšej? Môžte si zvoliť aj kombinácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Nový život #seriál Hniezdo