Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci podľahli prešľapu! Beverly Hills 90210 porazilo Adelu a Chart Show

Bohatý a poriadne pestrý program čakal slovenské publikum aj počas minulej stredy. Rozhodne si mali z čoho vyberať, čo sa odrazilo aj na sledovanosti. Výsledky sú naozaj veľmi zaujímavé.

15.01.2020 07:00
chart show, adela, beverly hills, Foto:
Jojke naplno vyšiel krok s premiérou novej verzie Beverly Hills 90210.
debata (2)

Jojka vo veľkom pokračovala s vysielaním svojho zimného ťaháku, seriálu Nový život. Ten počas pondelka a utorka sa dočkal dokonca dvojitého nasadenia. V stredu už diváci videli len jednu časť, keďže o 21:40 mala slovenskú premiéru nová verzia Beverly Hills 90210, ktorá právom dostala titul najväčší prepadák roka 2019. Silné promo a brnkanie na strunu nostalgie však na Slovákov zabralo a tí si v hojnom počte púšťali seriál, ktorý sa stal pred dvoma dekádami kultom a mnohí z nich na ňom vyrástli.

Televízia môže byť naďalej spokojná s výkonom nového seriálu. Nový život inkasuje len minimálne poklesy. V celkovom publiku, teda v cieľovke 12+ si v stredu pustilo tento seriál 471-tisíc divákov.

Veľkú premiéru seriál v pondelok sledovalo 544-tisíc, v utorok 477-tisíc divákov. Ubúdajú mu mladší diváci, v strategickej cieľovke 12 – 54, teda mladší diváci. Je to skupina divákov, na ktorú sa na Slovensku predáva reklama. V nej stredajšia časť získala 8,8% sledovanosť s trhovým podielom 24,4%, čo sú však stále slušné nadpriemery. Jojka môže byť nateraz spokojná.

Na Markízu sa po dlhšej odmlke vrátila premiérová Chart Show s Adelou. Stanica si zrejme návrat hudobno-zábavnej relácie predstavovala inak. Oproti konkurenčnému jojkárskemu seriálu výrazne zaostala. Celkovo ju sledovalo 285-tisíc divákov. V cieľovke 12 – 54, v ktorej Markíze zvykne dominovať, tentokrát, neuspela. Chart Show získala len 5,5-percentnú sledovanosť s trhovým podielom 16,2%. Jojka teda prevzala v stredu prvenstvo v obidvoch cieľovkách.

Zadarilo sa aj premiére Beverly Hills v druhom večernom pásme. Prvá epizóda mala dokonca viac divákov ako Chart Show. Celkovo si BH 90210 pozrelo 299-tisíc Slovákov. Získalo 6,4% sledovanosť s trhovým podielom 16,2%.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Chart Show #oseriáloch #televízia Markíza #Beverly Hills 90210 #seriál Nový život