Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Novinky alebo stálice? Na ktorý markizácky seriál sa tešíte v roku 2020?

Televízia Markíza má dlhodobo etablovanú pôvodnú tvorbu zameranú na rodinného diváka a nemá potrebu experimentovať. Tento rok však predstaví aj dve novinky. Podarí sa ich presadiť medzi seriálovými matadormi? Hlasujte v priloženej ankete a vyberte si svoj najočakávanejší seriál!

18.01.2020 07:00
pán profesor, seriál pán profesor, Foto:
Nové seriály - Pán profesor a Klub červených náramkov - nemajú ešte stanovený štart vysielania. Dá sa však predpokladať, že sa objavia na jeseň 2020.
debata (3)

1. Pán profesor

Je nezrelý, chaotický, impulzívny a nedisciplinovaný. Napriek tomu, že je už v strednom veku, ešte nikdy na seba neprevzal žiadnu vážnu zodpovednosť. No aj tak sa práve on stal učiteľom, ktorý má nekonvenčné učebné metódy a urobí čokoľvek, len aby pomohol študentom. Strata domova, kriminalita mladistvých, poruchy príjmu potravy, žiaden problém pre neho nie je príliš zložitý. Žiaci však nie sú jeho jedinou starosťou. Škrty v rozpočte, komplikovaní rodičia aj leniví učitelia ho často nútia bojovať za to, čo je správne – v triede aj mimo nej. Nedôvera kolegov v ňom prebudí bojovného ducha a rozhodne sa im dokázať, že to zvládne.

2. Klub červených náramkov

Klub červených náramkov je príbehom priateľstva, prekonávania prekážok a vôle žiť. Na rozdiel od väčšiny seriálov z nemocničného prostredia nie sú hlavnými postavami lekári, ale ich pacienti: deti vo veku od 8 do 17 rokov, ktoré napriek svojej chorobe majú rovnaké starosti ako ich zdraví rovesníci, a tú istú túžbu smiať sa, milovať a objavovať svet. Sila priateľstva a zmysel pre humor im dodávajú silu bojovať so svojimi vážnymi diagnózami.

3. Oteckovia

Podvečerný valec pokračuje! Prekvapením by bol opak. Markíza potvrdila vysielací na celý tento rok. Vznikne jarná piata séria a jesenná šiesta. A iste tušíte, kamery za nezastavia ani po tomto dátume. Sledovanosť je vysoko nadpriemerná a vo svojom slote nedáva šancu konkurencii.

4. Susedia

Rovnako, ako v prípade Oteckov, tak aj Susedia majú veľkolepé plány na rok 2020. Nakrúcanie ôsmej série je v plnom prúde a na obrazovky by sa mala dostať už čoskoro. Sledovanosť je stabilná a nadpriemerná, čo úplne stačí na to, aby Markíza s nimi rátala aj naďalej.

5. Sestričky

Tretia séria je istá! Obľúbené Sestričky sa vrátia na obrazovky, avšak zrejme až na jeseň. A možno Markíza prekvapí, nateraz nie je jasné, kedy sa vrátia. Každopádne celá séria je hotová, keďže sa dvojka a trojka nakrúcala spolu.

6. Horná Dolná

Štvrtková stálica sa dočká neuveriteľnej jedenástej série. Nakrúcanie prebieha už dlhodobo, sledovanosť túto jeseň sa znova vyšplhala na slušné nadpriemery, čo len dokazuje dopyt divákov po tomto type zábavy. A dostanú ju!

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Sestričky