Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vyhrotený súboj Markízy a Jojky! Dostanú Oteckovia ťažkú konkurenciu?

Vianoce síce klopú na dvere, avšak televízie sa pripravujú na ťažký súboj o diváka tesne po ich skončení. Už v januári Jojka predstaví svoj nový denný seriál Nový život s hviezdnym obsadením a renomovaným tvorcovským tímom.

17.12.2019 07:00
alexander bárta, helena krajčiová, milo kráľ,... Foto:
Alexander Bárta, Helena Krajčiová a Milo Kráľ v seriáli Nový život.
debata (2)

O réžiu sa postaral Ján Novák, scenár napísali Petr Kolečko a Danica Hričová. Petr Kolečko je autorom mnohých, najmä v Čechách úspešných seriálov Most! Okresní přebor, Trpaslík, filmov Masaryk, Přes prsty, ale aj seriálu Hrobári. Danica Hričová je zasa autorkou obľúbených slovenských seriálov Divoké kone, ZOO, Hotel, Vlci, Ministri a ďalšie.

Herečka Helena Krajčiová a herci Milo Kráľ a Alexander Bárta v ňom stvárnia trojicu športovcov, ktorí sa rozhodnú radikálne zmeniť svoje životy.

Hlavní hrdinovia seriálu, 40-roční najlepší kamaráti, hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia, sa rozhodnú každý z iného dôvodu ukončiť svoje dobre rozbehnuté športové kariéry. Všetci traja sa ocitnú na začiatku nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej vydajú. Televízna séria sleduje, ako sa vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu životu odopierali.

Seriál Nový život Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Simona Kollárová, Alexander Bárta a Henrieta...

Luciu v projekte stvárnila Helena Krajčiová, Dušana hrá Milo Kráľ a Pavla Alexander Bárta. Okrem nich v novinke účinkujú Henrieta Mičkovicová, Alžbeta Stanková, Max Bolf, Jozef Vajda, Juraj Loj, Ján Jackuliak, Thomas Kamenar, Ivan Krúpa, Barbora Švidraňová, Simona Kollárová, Lucia Hurajová a ďalší.

Jojka sa po nejakom čase vráti k vysielaniu seriálu niekoľkokrát do týždňa. Nový život však nebude klasický denný seriál a nepostaví sa Oteckom, ktorí v podvečernom slote nemajú konkurenciu. Novinka bude mať špeciálnu premiéru v pondelok 6. januára v hlavnom vysielacom čase, štandardne sa bude vysielať počas utorkov, stried a štvrtkov. Prvá séria bude mať 40 častí.

Od čias legendárneho Paneláka televízia sa neobjavil seriál, ktorý by vyplnil podstatnú časť pracovného týždňa novými epizódami. Jojka tak ide znova skúsiť šťastie a čoskoro sa ukáže, či sú diváci hladní po takomto type seriálu v prime-time.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Bárta #televízia JOJ #Helena Krajčiová #Milo Kráľ #oseriáloch #seriál Nový život