Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká zmena v Oteckoch! Najprv vyhadzov, teraz sa táto hviezda naplno vracia

Presne na Mikuláša sa diváci museli rozlúčiť so svojim obľúbeným seriálom Oteckovia. Pre tento rok televízia Markíza uzavrela ich vysielanie. Finále štvrtej série však prinieslo veľké prekvapenie, ktoré sa tvorcom podarilo utajiť až do poslednej chvíle.

11.12.2019 07:00
oteckovia, natália puklušová, vladimír kobielsky, Foto:
Herečka Natália Puklušová sa vracia do Oteckov.
debata (4)

Záverečná tohtoročná epizóda sa primárne točila okolo svadby Emy (Jana Kovalčíková) a Ondra (Roman Poláčik). Alex (Braňo Deák) však nestihol prísť včas, aby zabránil svojej láske spraviť chybu a vziať si niekoho, koho nemiluje. A práve v posledných minútach sa v deji objavilo najväčšie prekvapenie celej štvrtej série. Do príbehu sa vrátil Peťuška – Emina sestra – v podaní Natálie Puklušovej. Tá sa „rozhodla“ odpustiť svojmu bývalému partnerovi Marekovi (Vlado Kobielsky) všetky jeho prešľapy a vrátiť sa k nemu.

Postava Peťušky vystupovala počas prvej série, patrila medzi piliere deja. O to viac bolo prekvapujúcejšie, keď na začiatku druhej série, v septembri 2018, ju tvorcovia expresne „vypísali“ z deja. Jej príbeh sa točil okolo Mareka Bobuľu (Vladimír Kobielsky), ktorý opustil svoju manželku Tamaru (Zuzana Mauréry) a dve dcéry kvôli Peťuške. S ňou má syna Marečka. Hoci Puklušovej postava nebola prvoplánovo negatívna, rozhodne nebola pozitívna a plnila úlohu akejsi mrchy.

„Natália Puklušová nateraz v Oteckoch končí, veríme však, že sa s Natáliou stretneme v ďalších projektoch TV Markíza“, znelo pomerne strohé vyjadrenie z televízie pred viac ako rokom. Hovorilo sa o tom, že za jej koncom v seriáli sú nezhody na pľaci. Oficiálne Markíza však o dôvodoch mlčala.

Scenáristi uzavreli príbeh s ňou pomerne prefíkane, keď Petre došla trpezlivosť s prešľapmi otca svojho syna, s ktorým v závere prvej série ukončila vzťah. Dohodla sa na striedavej starostlivosti a dieťa si budú odovzdávať cez tretiu osobu, čím zmizne nutnosť objavovania sa Puklušovej postavy v nových príbehoch.

Vyzerá to tak, že po pomerne dlhšej pauze sa tvorcovia rozhodli vrátiť túto postavu späť do deja. Jej účasť vo finále 4. série rozhodne nebola jednorázová záležitosť! Diváci sa v piatej sérii môžu tešiť na jej plnohodnotný návrat.

„Rodinný seriál Oteckovia je divácky najúspešnejším formátom posledných rokov, ktorý naďalej suverénne víťazí vo svojom podvečernom vysielacom čase, je preto logické, že už v januári 2020 sa diváci môžu tešiť na nové časti. Do deja seriálu sa v poslednej epizóde jesennej série vrátila postava Peťušky v podaní herečky Natálie Puklušovej, ktorá v novej sezóne rozhodne opäť zamieša karty", povedal pre oserialoch.prav­da.sk PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Puklušová #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza