Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza sa poučila a pripravila si prekvapenie! Chystajú sa vianoční Oteckovia

Kým minulý rok sa sviatočných epizód nedočkali ani Susedia, za čo si televízia vyslúžila kritiku a sklamanie od divákov, tento rok je všetko inak!

17.12.2019 07:00
debata
Markíza si pripravila špeciálnu vianočnú... Foto: TV Markíza
oteckovia, Markíza si pripravila špeciálnu vianočnú epizódu Oteckov.

A najviac sa môžu tešiť tí, ktorí milujú Vianoce, pretože už dostali, respektíve ešte dostanú nádielku špeciálnych epizód. Vianočnú epizódu majú už za sebou Susedia, tú Markíza uviedla 9. decembra. Nefalšovanú sviatočnú atmosféru však prinesie špeciálna epizóda Oteckov s podtitulom Vianočný zázrak. Avšak už teraz si môžete pozrieť aspoň fotografie z nakrúcania vianočnej epizódy a ako to celé dopadlo a o čom bude sviatočná epizóda sa dozviete už 24. decembra medzi 18:45 a 19:00. Určite to bude stáť za to!

Štedrý deň – kým pre niektorých je tým najkrajším dňom v roku, pre iných je to deň plný chaosu, hádok, ktorý chcú mať už čo najrýchlejšie za sebou. Inak to nie je ani v prípade seriálových Oteckov! Alex nemá Vianoce rád a chce ich mať čo najrýchlejšie za sebou, Tomáš s Julkou si zasa chcú užiť pokojný Štedrý deň vo dvojici v duchu krásnych tradícií. Julke však k úplnému šťastiu niekto chýba… A ako to bude vyzerať vo viacčlenných rodinách Mareka a Vlada? Nastane vianočný zázrak, v ktorý tak všetci veria?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #Vianoce 2019