Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Stredy počas jesene boli dilemou! Ktorý program ste si radšej pustili?

Markíza s Jojkou si nič nedarovali v minulých mesiacoch. Obe televízie vyrukovali do jesennej časti televíznej sezóny so silnými formátmi. A divákom nezostávalo nič iné, len sa rozhodnúť medzi dvoma zaujímavými reláciami.

21.12.2019 07:00
debata (2)

Na Markíze počas tejto jesene sa chudlo. Po dvojročnej pauze sa vrátili Extrémne premeny, Jojka vyrukovala s komediálnou novinkou Delukse. Oba programy zvádzali ostré a vyrovnané súboje. Kým zo začiatku sa javilo, že jojkársky seriál bude mať navrch, pretože nové epizódy šou o chudnutí prinášala skôr vlažné výsledky, neskôr sa situácia začala postupne meniť.

Extrémne premeny začali silnieť, kým Delukse si držalo stabilné výsledky a neskôr markizácka šou dokázala byť jednotkou na trhu. V tomto prípade platí porekadlo o sýtom vlkovi, aj celej ovci. Obe televízie mohli byť spokojné, pretože ich ponúkané programy neprepadli a dokázali uhrať solídnu sledovanosť. V prípade Jojky sa po dlhšom čase uchytil aj komediálny seriál. Nateraz je otázne, či v budúcnosti sa nakrúti aj druhá séria.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse #televízia Markíza #Extrémne premeny