Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Horná Dolná je stále vo skvelej kondícii. Má za sebou takýto výsledok...

Štvrtková stálica na obrazovkách Markízy nestráca dych ani v závere svojej desiatej série. Horná Dolná stále dokazuje, že na obrazovky patrí.

28.11.2019 07:00
horná dolná, Foto:
Horná Dolná pokračuje aj v roku 2020 novými príbehmi.
debata

Ani vysoké číslo série nezabránilo Hornej Dolnej, aby potvrdila svoje stabilné postavenie počas štvrtkových večerov. Tie mala Markíza v roku 2018 mimoriadne ťažké a boli tým najslabším článkom v inak nadpriemernej vysielacej štruktúre. Po vlažnom prijatí Rexa a následnom fiasku s Detektívom Dušom bol práve predposledný pracovný večer v týždni akousi čiernou ovcou.

Televízia nerezignovala a povolala do boja Hornú Dolnú, ktorá musela opustiť svoje stabilné teplé miestečko počas pondelkov, kde usalašili Susedia a Kuchyňa a vôbec po prvýkrát vo svojej histórii musela prilákať divákov do nového vysielacieho slotu.

Aktuálne vysielaná desiata séria ako celok znova dosiahla nadpriemerné výsledky a nie je prekvapením, že Markíza bude pokračovať v nakrúcaní aj naďalej. Nové série vzniknú aj v roku 2020. Už pri svojom štarte v septembri Horná Dolná ukázala, že nepatrí do starého železa. V cieľovke 12 – 54 dosiahla prvá časť nadpriemernú sledovanosť na úrovni 9.2% s trhovým podielom 28.7%. Celkovo si komediálny seriál na Markíze pozrelo až 420-tisíc Slovákov. Išlo o najlepší výkon seriálu za posledný rok.

Minulý štvrtok bola Horná Dolná najsledovanejším programom dňa v rámci strategickej cieľovej skupiny 12–54. Premiérová epizóda s názvom Zmiznutí dosiahla v tejto obchodne relevantnej cieľovej skupine v rámci aktuálnej jesennej sezóny 3. najvyšší rating 9,4 % a nadpriemerný trhový podiel 25,5 %. Skvelú zábavu v podaní špičkových hercov si vychutnalo 424-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Horná Dolná #oseriáloch #televízia Markíza