Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pred časom tesnotka, teraz poriadny úskok! Sú to Susedia alebo Inkognito?

Opäť sa mení pomer síl medzi Markízou a Jojkou. Už sa mohlo zdať, že pondelkový boj o diváka konečne naplno ovládne Inkognito, všetko je znova inak.

11.11.2019 07:00
susedia, marcin, kraus, Foto:
Susedom sa opäť podarilo navýšiť náskok oproti Inkognitu. Jojka však v pondelok večer vytiahne ťažký kaliber. Ako špeciálny hosť príde do zábavnej šou prezidentka Zuzana Čaputová.
debata (1)

Pred dvoma týždňami sa Susedia a Inkognito stretli v najtesnejšom diváckom súboji. Dovtedy jojkárska zábavná relácia nebola sitkomu tak blízko aj v strategickej cieľovej skupine 12 – 54, v ktorej o prvenstvo na trhu dlhodobo bojujú. Išlo doslova o stotiny percenta. Vtedy si v skupine 12+ si k Inkognitu sadlo až 516-tisíc divákov. V obchodne relevantnej skupine 12 – 54 nastala zaujímavejšia situácia, výkon relácie sa zvýšil na 8.1% s trhovým podielom 22.6%.

Susedia uhrali v tej istej skupine 8.3% sledovanosť s trhovým podielom 22.8%. Stačilo len 0.2% a predbehlo ich Inkognito. Celkovo si Susedov pozrelo 402-tisíc divákov.

Zrejme obe televízie boli v napätí, ako sa situácia vyvinie počas minulotýždňového pondelka, teda ďalšieho stretu silných formátov. Dôvod na radosť môže mať Markíza. Susedia príjemne prekvapili a epizóda, v ktorej Ildikó rodila výrazne poskočila. Desiata epizóda v skupine 12 – 54 získala až 9.7% sledovanosť s trhovým podielom 25.6%. Desiata epizóda poskočila až o 1.4 percentu­álneho bodu. V skupine 12+ si túto časť pozrelo 468-tisíc divákov, čo je taktiež značný nárast.

Jojka nemusela vešať hlavu. Jej Inkognito tradične boduje v širšej cieľovke. Celkovo si zábavnú šou minulý pondelok pozrel 512-tisíc Slovákov, čím sa naďalej potvrdzuje dlhodobá stabilizácia publika nad polmiliónom. Navyše poskočilo nahor aj v skupine 12 – 54. Uhralo až 8.4% sledovanosť s trhovým podielom 22.4%.

Zaujímavá situácia nastane už tento pondelok, Jojka prekvapila informáciou, že do jubilejnej 300. epizódy pozvala ako tajného hosťa prezidentku Zuzanu Čaputovú. Práve táto pripravovaná epizóda môže byť tým míľnikom pre zábavnú reláciu, aby porazila Susedov medzi mladšími divákmi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #televízia Markíza