Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Opäť o krôčik napred! Markíza znova predbehla Jojku

Siedma séria Susedov si minulý týždeň znova vylepšila výsledky. Vtedajšia epizóda sa po dlhšom čase opäť prehupla cez vyššiu sledovanosť, na akú je sitkom zvyknutý.

28.10.2019 07:00
susedia, susedia 7, Foto:
Siedma séria Susedov naďalej boduje.
debata

Susedia sa už nepravidelne vyšplhajú nad hranicu 9% sledovanosti, príležitostne nad desiatku. Minulotýždňová epizóda to však opäť dokázala a oproti tej predchádzajúcej o čosi posilnila.

V poradí ôsma epizóda sa v cieľovej skupine 12 – 54, síce tesne, ale predsa dostala na 9.1-percentný rating s trhovým podielom 25.5% a už tradične boli jednotkou na trhu. Celkovo si ich v skupine 12+ pozrelo 454-tisíc Slovákov. Týždeň predtým v skupine 12 – 54 Susedia si udržali pozíciu jednotky na trhu s výsledkom 8.7% sledovanosti s trhovým podielom 24.5%, v skupine 12+ prilákali 418-tisíc divákov.

Konkurenčnému Inkognitu na Jojke Susedia tak opäť o čosi viac utiekli. Tentokrát o celý percentuálny bod v cieľovke 12 – 54. Minulý pondelok zábavná šou uhrala 8.1% sledovanosť s trhovým podielom 23.2%. Celkovo si k Inkognitu sadlo 503-tisíc Slovákov. Čo je len mierny pokles spred dvoch týždňov. Vtedy si ho pozrelo 512-tisíc divákov. Aj minulý pondelok sa potvrdil trvajúci stav z tejto jesene. Jojka dominuje v cieľovke 12+, kým Susedia medzi mladšími divákmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #televízia Markíza