Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento risk Jojke naplno vyšiel! Jej najnovší seriálový hit ďalej valcuje

Vyzerá to tak, že najväčším seriálovým hitom Jojky počas jesennej sezóny budú Hrobári. Nechávajú ďaleko za sebou aj Delukse, Ministrov, ale aj Za sklom. Druhá epizóda znova bodovala.

17.10.2019 07:00
hrobári, seriál hrobári, ľubo paulovič, Foto:
Slovákov zaujala aj druhá epizóda Hrobárov.
debata (3)

Jojka riskla nasadenie netradičného seriálu na slovenské pomery, uvádza ho v sobotu, vždy po najnovšej epizóde Talentu. Vyzerá to tak, že sa nepotvrdili dohady o tom, že Slováci nie sú zvyknutí sledovať pôvodnú tvorbu uprostred víkendu. Práve naopak. Výkon ôsmej série Talentu stúpa a vytvára tak Hrobárom silného predskokana a seriál, aj počas druhého týždňa vysielania, vie prilákať divákov.

Už samotná premiéra, začiatkom októbra, zlomila jojkárske rekordy. Celkovo si úvod 8-dielnej minisérie v skupine 12+ pozrelo až 525-tisíc divákov. Seriál bodoval aj v strategickej skupine 12 – 54. Tu uhral až 9.8% sledovanosť s trhovým podielom neuveriteľných 31%.

Aj počas minulej soboty Hrobári ukázali svoju silu. Síce nezopakovali rekordný výkon a klesli o dva ratingy, stále sú však vysoko nadpriemerní. Druhá epizóda zaujala v skupine 12+ 396-tisíc Slovákov. V celkovom publiku išla čierna komédia dole o 129-tisíc divákov. Aj tak to stačilo, aby Hrobári boli jednotkou na trhu.

V obchodne relevantnej skupine 12 – 54 Hrobári uhrali 8% sledovanosť s 28-percentným trhovým podielom.

Seriál Hrobári Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Ľudmila Molinová a Jana Oľhová v seriáli Hrobári.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Hrobári