Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Jojka priniesla pestrú paletu seriálov! Ktorý je najlepší?

Televízna dvojka - Jojka - sa nebojí experimentovať a túto jeseň, opäť, priniesla žánrovo rôznorodé seriály, aby si každý divák mohol vybrať. Ponúka humor, zábavu, komédiu, ale aj vážnejší kriminálku. Ktorý zo seriálov je najlepší?

02.11.2019 07:00
debata (5)

1. Delukse – 1. séria

Štvrtého septembra stanica vyrukovala s prvou seriálovou novinkou s názvom Delukse. Narozdiel od konkurencie, ktorá nenecháva nič na náhodu a vracia overené hity, Jojka pôjde ťažšou cestou a slovenskí diváci okúsia bláznivú komédiu z päť hviezdičkového hotela, kde nie je nič tak, ako má byť.

2. Ministri – 2. séria

Počas minuloročnej jesene tento seriál vzbudil poriadne vášne. Fiktívna slovenská vláda na čele s egocentrikom Milankom a jeho skorumpovanými pobočníkmi týždeň, čo týždeň prinášali poriadne kontroverzné epizódy.

3. Za sklom – 3. séria

Po roku je späť aj bezútešná slovenská realita, tretia a posledná séria ukázala nielen vraždu novinára, ale aj nechutné prepojenia mafie a politiky. Je to naozaj tak?

4. Hrobári – 1. séria

Sobotné večery, netradične, patria aj slovenským seriálov. Jojka zariskovala a ponúkla svojim divákom pôvodnú tvorbu počas víkendu, keď to nebolo vo zvyku. Risk jej vyšiel, nová čierna komédia je hit.

5. Trhlina – miniséria

V septembri diváci mohli vidieť seriálovú verziu kinohitu Trhlina, ktorá priniesla doteraz ignorovaný žáner na obrazovky – triler s prvkami hororu. A bolo sa na čo pozerať.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Za sklom #oseriáloch #Delukse #seriál Ministri #seriál Hrobári