Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sily sa preskupujú! Slovákov zas začína baviť jojkárske Delukse

Stredajšie večery počas tejto jesene sú ako na hojdačke. Markíza s Jojkou sa pravidelne bijú o prvenstvo. Na začiatku septembra malo Delukse silný nástup, markizácie Extrémne premeny si priazeň divákov získavali postupne.

16.10.2019 07:00
delukse, seriál delukse, daniel fischer, Foto:
Jojkárske Delukse znova naberá na sile.
debata

Neskôr markizácka šou ukoristila rekordy a jojkárska komédia mierne slabla. Minulý týždeň sa situácia znova zmenila. Nadpriemerné výsledky z posledných týždňov si Markíza neudržala, naopak Jojka má na konte skvelý výsledok pre Delukse, ktoré uhralo druhú najlepšiu sledovanosť.

Extrémne premeny sa vrátili minulú stredu po týždňovej pauze, počas prvej októbrovej stredy dostali operatívnu prestávku. Markíza vtedy zmenila program pre úmrtie Karla Gotta. Výpadok z pravidelného vysielania šou o chudnutí rozhodne neprospel.

Minulotýždňovú epizódu si celkovo pozrelo, v skupine 12+, 355-tisíc divákov. V strategickej skupine 12 – 54 bola síce jednotkou na trhu, avšak s výsledkom len 7.8% a 24.6% trhovým podielom. Pri svojich top výkonoch relácia sa pohybovala aj na úrovni 9-percentnej sledovanosti.

Lepšie na tom bolo komediálne Delukse na Jojke. To v skupine 12+ bolo jednotkou na trhu s výsledkom 370-tisíc divákov. Pred dvoma týždňami výkon seriálu klesol na minimum s 5% sledovanosťou. Bola to však jednorázová záležitosť, keďže televízie upravovali svoje vysielacie schémy. Minulú stredu sa v skupine 12 – 54 Delukse vyšvihlo na 6.7% sledovanosť a 19.8% trhový podiel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse #televízia Markíza #Extrémne premeny